Για τις αναπλάσεις στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Για τις αναπλάσεις στην Βέροια

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΟ.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ? ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, -ΦΡΟΝΤΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ-(ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ,ΡΟΥΧΑ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ". ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΓΑΙΔΑΡΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ??? ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΛΑΤΟΜΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ. ΤΑ "ΠΕΡΙΦΗΜΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΡΓΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ"
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που υπάρχει αυτό το site και μπορεί να τα πεί έξω από τα δόντια ο αναγνώστης γιατί αν περιμέναμε από τις τοπικές εφημερίδες.....

Εκεί τα βλέπουν όλα τέλεια. Όταν ξυπνήσουν θα είναι πολύ αργά για την πόλη.

Post Bottom Ad

Σελίδες