Βρε τι πάθαμε με κάποιους επειδή παίξαμε την Χρυσή Αυγή σε ρεπορτάζ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Βρε τι πάθαμε με κάποιους επειδή παίξαμε την Χρυσή Αυγή σε ρεπορτάζ


Άρχισαν κάποιοι να μας επικρίνουν για το ρεπορτάζ που κάναμε με τους αγρότες και την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο μπλόκο των αγροτών,όπως το κάναμε με όλους όσους πέρασαν από τους αγρότες.
Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί να μην προβάλουμε και τον ερχομό της Χρυσής Αυγής.
Μας είπαν κιόλας ότι θα είμαστε και υπεύθυνοι, και έγραψαν μάλιστα ότι θα είμαστε υπεύθηνοι γιατί προβάλαμε την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στους Αγρότες,και μας χρωμάτισαν κιόλας.
Εμείς αυτούς τους κυρίους θέλουμε να τους πούμε ότι δίνουμε λόγο σε όλους εδώ στην laikoyra.gr δεν κάνουμε λογοκρισία κύριοι,και αν θυμούνται καλά οι κύριοι τους φιλοξενήσαμε κιόλας σε ζωντανή εκπομπή και ας μας γιούχαραν τότε που τους δώσαμε λόγο,και ας τους λένε κάποιοι άλλοι ότι είναι αναρχικοί και τέτοια,εμείς ακούμε τα πάντα,και έτσι κατά την γνώμη μας πρέπει να γίνετε σε ένα ΜΜΕ.
Εδώ ο λόγος είναι δημόσιος και προσπαθούμε τουλάχιστον να προβάλουμε όλους όσους θέλουν να έχουν βήμα.
Για αυτό ας πλένουν κάποιοι το στόμα τους καλά πριν πουν κάτι για εμάς, γιατί εμείς δεν σηκώσαμε καμία σημαία και δεν χρωματιστήκαμε με κανένα κόμμα.
Kαι τέλος σε αυτόν που έγραψε για εμάς με τόσο μεράκι ας χτυπούσε ένα τηλέφωνο να μας πει το παράπονο του ..
Γιατί για την κατάληψη του κτιρίου στην Οδό Αφροδίτης πάλι εμείς είμασταν αυτοί που προβάλαμε το θέμα,και κατακρίναμε τον δήμο.

3 σχόλια:

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Ἀγαπητὴ λαϊκούρα, ὅποιος διαφωνῆ μὲ τοὺς ἀναρχο-ἄπλυτους εἶναι φασίστας καὶ δὲν ἔχει δικαίωμα λόγου. Τί δὲν καταλαβαίνεις;

Kostas είπε...

Φίλε Μιχάλη , μην μασάς , έχει πολλούς εύκαιρους αυτός ο Νομός ,εσύ κάνε καλά την δουλειά σου όσο πιο πολύ σου την πέφτουν ,σημαίνει ότι την κάνεις καλά. Γράψτους στα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι .

νινα είπε...

Ακριβώς όπως καί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο περισότερο την συκοφαντούν ...τόοοοσο ανεβαίνει.Ανεγκέφαλοι 'δημοκράτες' της πλατείας καί των αυθαίρετων καταλήψεων...Ο φασισμός σας είναι πιό επικίνδυνος σήμερα τρομοκρατόντας τους πάντες...

Post Bottom Ad

Σελίδες