Δόθηκε επιτέλους η λωρίδα για το δικαστικό μέγαρο της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δόθηκε επιτέλους η λωρίδα για το δικαστικό μέγαρο της Ημαθίας

Την Τετάρτη 16-01-2013 στις 10 π.μ. δόθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας σε πλήρη χρήση προς όλες τις κατευθύνσεις ο κόμβος εισόδου στην Πιερίων και προς το Δικαστικό Μέγαρο. Τοποθετήθηκαν οι σηματοδότες και το νέο πρόγραμμα λειτουργίας ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες κίνησης προς το δικαστικό μέγαρο που με την αρχική κατασκευή δεν είχαν προβλεφθεί. Επισημαίνεται ότι για τα παραπάνω υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία  της κατασκευάστριας εταιρίας και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη λειτουργία των δικαστηρίων από τις 7-1-2013 υπήρξε προσωρινή ρύθμιση για την αποφυγή ατυχημάτων και για την οποία ταυτόχρονα έγινε άρση της επέμβασης με τη λειτουργία των φαναριών. 
Μετά τα παραπάνω και σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση του προσωρινού χώρου στάθμευσης στα δικαστήρια, η οποία έγινε με τη συνδρομή της Π.Ε. Ημαθίας, ξεπεράστηκαν σημαντικά προβλήματα για την εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι σηματοδότες πρέπει να ξαναλειτουργήσουν και μέσα στο κέντρο της πόλης.

Post Bottom Ad

Σελίδες