Παράνομα τσιγάρα και ποτά σε λαϊκή αγορά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Παράνομα τσιγάρα και ποτά σε λαϊκή αγορά  • 0
 Παράνομα τσιγάρα και ποτά σε λαϊκή αγορά
Στα χέρια των αρχών 13 άτομα στη Λάρισα «Χτύπημα» στο λαθρεμπόριο δόθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην Λάρισα, στη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν πάνω από 4.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, αντικείμενα που υπάγονται στον νόμο περί όπλων, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε υπαίθρια λαϊκή αγορά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Συνελήφθησαν 10 μικροπωλητές, 9 από τους οποίους ημεδαποί (6 άντρες ηλικίας, 32,57,33,72,46,63 ετών και 3 γυναίκες, ηλικίας 53, 32 και 44 ετών – καθώς επίσης και μια 30χρονη υπήκοος Ουκρανίας.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι πωλούσαν τα λαθραία τσιγάρα σε πάγκους, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα , 1.494 ευρώ, φιάλες ποτών και άλλα λαθραία εμπορεύματα. Επίσης, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, συνελήφθησαν και τρία άτομα, με την κατηγορία ότι αγόρασαν λαθραία τσιγάρα από τους μικροπωλητές.
Σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του Τελωνείου, οι διαφυγόντες δασμοί για τα κατασχεθέντα τσιγάρα και τις φιάλες βότκας, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των περίπου 16.000 ευρώ.
 Παράνομα τσιγάρα και ποτά σε λαϊκή αγορά
 Παράνομα τσιγάρα και ποτά σε λαϊκή αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες