Οι άλλοι οι υποψήφιοι σίγουροι που είναι;Μήπως πήραν το πικρό ποτήρι; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οι άλλοι οι υποψήφιοι σίγουροι που είναι;Μήπως πήραν το πικρό ποτήρι;



Εμείς θα καταλάβουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ... Διότι  αν θα στείλουν ευχετήριες κάρτες για τον πάσχα στον κόσμο αλλά και στα ΜΜΕ σημαίνει  ότι τους το ανακοίνωσαν  και ότι είναι στην λίστα,τόσο καιρό σίγουροι το έπαιζαν,για να δούμε την σιγουριά τους.
Λοιπόν Από αυτούς που έστειλαν μέχρι στιγμής κάρτες με ευχές είναι Ο Λ.Τσαβδαρίδης,η Γ.Μπατσαρά,και ο Κ.Ζιώγας,και φυσικά ο Μ.Χαλκίδης που δεν έστειλε ακόμα αλλά είναι σίγουρος και δικαιούται να είναι υποψήφιος,άρα 4 μέχρι στιγμής.
Οι άλλοι όπως και να γίνει μέχρι αύριο αν θεωρούν τον εαυτό τους σίγουρο όπως έλεγαν τον κόσμο  θα πρέπει να στείλουν και αυτοί,αλλιώς θα κάνουν μεταβολή και πίσω,όπως και να γίνει ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα τους μάθει ο κόσμος απλώς εμείς βρήκαμε και αυτήν την μέθοδο.
Και μην μας πείτε σαν τι να βγάλουν ευχετήρια κάρτα με ποια ιδιότητα ...διότι θα τους πούμε όπως έστελναν τα δελτία τύπου μέχρι και χθες  και τα άρθρα όπως ακριβώς τα υπέγραφαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες