Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Σούπερ Λίγκα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Σούπερ Λίγκα


Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να υποβιβάσει απευθείας στη Football League τον Ηρακλή για δυσφήμηση του αθλήματος. Με την απόφαση αυτή ο Αστέρας Τρίπολης ελπίζει σοβαρά για σωτηρία, από την στιγμή που ο «γηραιός» υποβιβάζεται ως τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα.
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Σούπερ Λίγκα, καθώς η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με μεταμεσονύχτια απόφαση, εκτός από τον υποβιβασμό του Ηρακλή, κάτι που άλλωστε είχε ανακοινώσει από τις 22:00, άνοιξε τον δρόμο της παραμονής του Αστέρα Τρίπολης.
Οι Τριπολιτσιώτες από την στιγμή που ο «γηραιός» πέφτει ως
16ος του βαθμολογικού πίνακα, λογικά σώζουν την παρτίδα, αν και οι «κυανόλευκοι» έχουν δικαίωμα έφεσης. Όσον αφορά την πρώτη απόφαση, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε πως ο Ηρακλής θα πρέπει να υποβιβαστεί στη Football League για δυσφήμηση του αθλήματος μετά την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για την πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα που κατέθεσε τον Ιανουάριο. Οι «κυανόλευκοι» θα καταθέσουν έφεση, η οποία θα εξεταστεί στις 27 Μαΐου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Για τον Αστέρα Τρίπολης τα πράγματα θα ήταν πιο απλά όσο αφορά την παραμονή, αν ο Ηρακλής είχε καταδικαστεί για διαστρέβλωση, οπότε θα είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση επτά βαθμών και θα καταλάμβανε τη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να υποβιβαζόταν. Τώρα όμως με τον απευθείας υποβιβασμό, η ομάδα της Αρκαδίας δεν είναι σίγουρο πως παίρνει το... φιλί της ζωής καθώς στην έφεση του ο «γηραιός» θα υποστηρίξει πως το νόμιμο είναι την θέση του να πάρει ομάδα της Football League.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες