Δύο νεκροί και ένας 7χρονος σοβαρά τραυματισμένος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Δύο νεκροί και ένας 7χρονος σοβαρά τραυματισμένος

Δυστυχώς και φέτος η χρήση βεγγαλικών στάθηκε μοιραία για δύο νεαρούς από το Μαντρικό της Ρόδου, όταν σημειώθηκε έκρηξη κατά την κατασκευή τους. Πρόκειται για έναν 39χρονο αγρότη και έναν 30χρονο χειριστή βαρέων μηχανημάτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας και οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έφθασαν επιτόπου, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Αλλά και στην Εύβοια, ένας 25χρονος συνελήφθη
από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με τη χρήση φωτοβολίδας ειδικού τύπου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως σε Ενοριακό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας, ο 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του Ναού όπου και εξερράγη, τραυματίζοντας βαριά 7χρονο αγόρι και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο 7χρονος διεκομίσθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες