Τζάμπα πράμα για τον δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τζάμπα πράμα για τον δήμο Βέροιας

Έτρεξε πολλές ημέρες και τελικά κατάφερε να βρει δύο φορτηγά για τον δήμο βεροίας ......τζάμπα πράμα παρακαλώ από μέσα από το ΟΔΥ από  κατασχέσεις.
Για μεγάλο έργο μιλάμε αντιδημαρχε τι να λέμε τώρα σώθηκε ο
δήμος....
Άντε τώρα σιγά σιγά να μαζεύουμε και τα σκουπίδια σε μεγάλα αυτοκίνητα....

9 σχόλια:

pagratis είπε...

Πράγματι και πολλές μέρες έτρεξε και τα κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να φέρει τα δύο φορτηγά στο Δήμο και μόνο οι επιπόλαια σκεπτόμενοι δεν μπορούν να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι το έργο και πως αυτή η κίνηση μπορεί να είναι η απαρχή μιας λύσης σωτήριας για την αποκομιδή των σκουπιδιών του δήμου με μειωμένο κόστος και μάλιστα πολύ λιγότερο από αυτό που μέχρι σήμερα διαφαίνονταν με την ανάθεση της μεταφοράς των σκουπιδιών σε ιδιώτες.

Είναι λυπηρό όμως το γεγονός ότι αβίαστα γράφετε το ειρωνικό σας σχόλιο κρίνοντας και απαξιώνοντας μια προσπάθεια, ενώ θα έπρεπε να σκεφτείτε λίγο περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε το καλύτερο θα ήταν να περιμένατε λίγο, για να μάθετε και να ακούσετε κάτι περισσότερο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι, χρησιμοποιώντας ένα μέσο για να γράφουμε τη γνώμη μας πρέπει να έχουμε και την ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας.
Ελπίζω μελετώντας το τόσο σοβαρό θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών θα έχετε το θάρρος στο τέλος να ζητήσετε συγνώμη για το ύφος των όσων γράψατε, όπως και το να δημοσιεύσετε αυτή μου την απάντηση.

Παγκράτης Παυλίδης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φίλε μου ΛΑΙΚΟΥΡΑ, είσαι άδικος.
φΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΞΈΡΕΙς ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΈΓΟΝΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ. ο ΆΝΘΡΩΠΟς ΧΩΡΊς ΝΑ ΛΈΕΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ, έφερε φορτηγά που γιαλίζουν για τον Δήμο. Απο ότι κατάλαβα, με αυτά θα ουβαλάεο ο Δήμος τα σκουπίδια μακριά.
Τριακόσια πενήντα χιλιάρικα λίγα είναι; Το καλό να το λέμε ρε Μιχάλη. Αυτό δείχνει ότι δεν θα ξοδέψουμε εκατομμύρια. Και ξέρεις ότι όσα ξοδεύεις, τόσεςμίζες πέφτουν συνήθως.

Γιώργος είπε...

Το ότι είναι πραγμετικό δε σημαίνει ότι δεν είναι και ειρωνικό ...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε που δεν το πρόσεξαν; Μιλάμε ότι ο Σουμπέκας είπε ότι αυτά πράγματι είναι ακριβά. Απο την αντιπολίτευση, τρείς είπανε στον Θεοδωρίση συγχαρητήρια και απο την δική του παράταξη, ένας. Δεν χάρηκαν δηλαδή; Δύσκολο ήταν να πούν μια καλή κουβέντα; Ούτε η Δήμαρχος; Στεναχωρήθηκαν τελικά; Διοικούν μαζί ή ο ένας κοιτά να βγάλει τα μάτια του άλλου; Μεταξύ τους; Δεν σε βλέπω καλά Θεοδωρίδη. Δεν μας κάνεις. Θα σε φάνε λάχανο.

Costas Pilarinos είπε...

Η ειρωνία και ο σχολιασμός αυτού του στυλ δεν έλειψε ποτέ, κυρίως όταν μιλάμε για έμμεση ή άμεση επίθεση σε πολιτικά και νομικά πρόσωπα. Τι γίνεται όμως όταν κρίνουμε λάθος κινήσεις που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να τις χειροκροτούμε και να τις "επιβραβεύουμε" με την υποστήριξή μας; Τότε καταντάει λαϊκούρα και κατινιά...

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΚΟΥΡΑ
Άσε φίλε μου χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια απο πολλά... Σιγά να μην χειροκροτήσουμε κιόλας για δυο νταλίκες οι οποίες θα σκουριάσουν σε κανένα γκαράζ και θα μείνουν χωρίς πετρέλαιο και αυτές......Τους πολιτικούς τους χειροκρότησα πολλές φορές αλλά ήταν μεγάλος λάθος.....Πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να μην ενθουσιαζόμαστε με εντυπώσεις

Costas Pilarinos είπε...

Κάτι μέσα μου και εκεί στο "σκληροτράχυλο" background του μυαλού μου λέει πως θα βγω αληθινός...! Και πως δεν είναι όλοι ίδιοι φίλε. Κι εγώ συνηθίζω να κρίνω και να ΚΑΤΑκρίνω πρόσωπα της "επιφάνειας" πόλεων, δήμων και χωρών αλλά μην βγάζουμε συμπεράσματα από το σύνολο...! Υπάρχουν σίγουρα οι εξαιρέσεις που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την πόλη τους και όχι την φήμη τους. Επιμένω να επευφημώ την κίνηση του Κου Θεοδωρίδη! Καλή σταδιοδρομία....!!!

Ανώνυμος είπε...

και στην τελική αν θέλατε να κρίνετε σωστά, να μην προτρέχετε και να μην καταδικάζετε κινήσεις.να περιμένατε να δείτε αν θα σκουριάσουν τα φορτηγά σε ενα γκαραζ και μετά ναι να μιλούσατε.είναι κρίμα να να ισοπεδώνετε καταστάσεις.

Post Bottom Ad

Σελίδες