Μην κάνετε σεξ βλάπτουν τα νεύρα σας διαβάστε με προσοχή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μην κάνετε σεξ βλάπτουν τα νεύρα σας διαβάστε με προσοχή

Σύμφωνα με μελέτες ο έρωτας και το σεξ είναι σαν το τσιγάρο που κόψατε πέρυσι, βλάπτουν δηλαδή την υγεία και τα νεύρα σας. Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω και σκεφτείτε το καλύτερα την επόμενη φορά που θα υποκύψετε στα ζωώδη ένστικτα του
λεγάμενου για να μη σας τρέχουν βραδιάτικα στον πρώτο διανυκτερεύοντα ψυχίατρο ή έστω στο πλησιέστερο Ιατρικό Κέντρο.

Η ζήλεια πολλές φορές παρομοιάζεται με πράσινο κακιασμένο τέρας. Είναι εκείνο το τσιμπιματάκι που νιώθετε στο στήθος κάθε φορά που το αγόρι σας μιλάει σε άλλη θηλυκή ύπαρξη, ακόμα και αν αυτή έχει περίπτερο και εκείνος της ζητά ένα πακέτο τσίχλες. Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Delaware μετά από αλλεπάλληλα πειράματα, ανακάλυψε πως η ζήλεια μπορεί να μας καταστήσει προσωρινά τυφλούς. Μπορεί τα μυωπικά γυαλιά να είναι και πάλι της μόδας, δε χρειάζεται όμως να το παρακάνετε. Εάν χρειαστεί να χυθεί αίμα βγάλτε τα δικά του μάτια.

Κάθε φορά που έχετε αγόρι οι γονείς σας παραπονιούνται πως το οικογενειακό τραπέζι θυμίζει κοιμητήριο. Μπορεί να μιλάτε όλη μέρα κάθε μέρα αλλά όταν ασχολείστε με το κινητό σας και πρέπει να στείλετε ταυτόχρονα μηνύματα στο twitter, facebook, και τα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογικό να μην έχετε χρόνο για περιττές συνομιλίες. Η μόνιμη ενασχόλησή σας με το κινητό σας αποδείχτηκε πως μπορεί να προκαλέσει εμμονή και ψυχαναγκασμό που να σας μείνει για μία ζωή σουβενίρ από τον έρωτά σας με το αγόρι. Βάλτε τον τουλάχιστον να σας πληρώσει το λογαριασμό.

Τέλος, μη χαίρεστε που κάθε φορά που ζευγαρώνετε σας κόβεται η όρεξη. Εάν συνεχίσετε να αναβάλλετε τη δίαιτα και να αποφεύγετε τη δίαιτα είτε θα γίνετε ντόζα (από το μπουλντόζα), είτε κοκκαλιάρες και ανορεξικές. Τίποτα από τα δύο δε θα σας το προτείναμε. Χαλιναγωγήστε τη σεξουαλική σας διάθεση και ζητήστε από τον έτσι να πληρώσει τα σπασμένα , που στην προκειμένη περίπτωση είναι μία συνδρομή στο γυμναστήριο, ένας καλός διατροφολόγος και άντε και κανένα delivery.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες