Τριάντα επιχειρηματίες που παρακολουθούν συχνά τον Δικέφαλο από τα επίσημα της Τούμπας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τριάντα επιχειρηματίες που παρακολουθούν συχνά τον Δικέφαλο από τα επίσημα της Τούμπας



Τριάντα επιχειρηματίες που παρακολουθούν συχνά τον Δικέφαλο από τα επίσημα της Τούμπας ετοιμάζουν την σύσταση ενός φορέα που θα αναλάβει να στηρίξει οικονομικά και διοικητικά την διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη…
Οι επιθέσεις που δέχθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αλλά και η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του συσπείρωσαν και αυτούς που πιστεύουν ότι ο πρώην αρχηγός της εθνικής είναι το καλύτερο «χαρτί» που έχει ο Δικέφαλος στην διοίκηση του.
Με αυτή την σκέψη στο μυαλό τριάντα επιφανείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που

έχουν στην κατοχή τους διαρκείας στα επίσημα της Τούμπας, προχωρούν σε σύσταση ενός φορέα που θα στηρίξει τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Τα άτομα αυτά συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επίσημη σύσταση αυτής της ομάδας, προχωρώντας στην σύνταξη καταστατικού, το οποίο θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο. Στην επόμενη συνάντηση της ομάδας αυτής δεν αποκλείεται να υπάρξει και συμμετοχή από ανθρώπους της ΠΑΕ, καθώς τα μέλη της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να έχουν στενή συνεργασία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ.


Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες