Ο Δ.Ζυγουλιάνος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Δ.Ζυγουλιάνος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου

22-02-2011-2Με μεγάλη διαφορά ψήφων έναντι της συνυποψηφίου του, εκλέχθηκε τελικά ο κ. Δημήτρης Ζυγουλιάνος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας για την τριετία 2011-2014. Στην επαναληπτική ψηφοφορία που διεξήχθη την Κυριακή, ο κ. Ζυγουλιάνος έλαβε 145 ψήφους έναντι 94 που έλαβε η κ. Όλγα Κυριακίδου. Τα λευκά που βρέθηκαν ήταν 10 και 2 τα άκυρα ψηφοδέλτια. Πιο συγκεκριμένα, τα γενικά αποτελέσματα των εκλογών της 27.2.2011 και της 6.3.2011 για την ανάδειξη νέας διοίκησης - Προέδρου και δέκα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου - του
Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας για την τριετία από 16.3.2011 μέχρι και 15.3.2014, είναι τα παρακάτω όπως τα ανακοίνωσε ο σύλλογος:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει εκλεγεί ο ΖΥΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:
Α) Από το Συνδυασμό Δεμερτζίδου Παρθένας:
1)Δεμερτζίδου Παρθένα του Κωνσταντίνου
2) Μπατζιάκας Δημήτριος του Αθανασίου
Β) Από το Συνδυασμό Ζυγουλιάνου Δημητρίου:
1)Καραβασίλης Φώτιος του Αντωνίου
2)Ακριβόπουλος Λεωνίδας του Διογένη
3)Ορταντζόγλου Αθανάσιος του Παναγιώτη
4)Καλιάνης Στέφανος του Φωτίου
5)Λιάπης Νικόλαος του Στεργίου
Γ) Από το Συνδυασμό Κυριακίδου Όλγας:
1)Κυριακίδου Όλγα του Λάμπρου
Δ) Από το Συνδυασμό Σουροβίκη Στέργιου:
1)Σουροβίκης Στέργιος του Βασιλείου
2)Τζέκος Δημήτριος του Κωνσταντίνου
Δήλωση Δημ. Ζυγουλιάνου

«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Με αίσθημα ευθύνης, οι συνεργάτες μου και εγώ, όλοι μαχόμενοι δικηγόροι, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Βεροίας με μόνο σκοπό την προσφορά μας στον σύλλογο, την αναβάθμιση του επαγγέλματος μας, την βελτίωση της καθημερινότητα μας και την αποκατάσταση της χαμένης επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας.

Δεχτήκαμε πόλεμο, δεχτήκαμε και λάσπη επειδή κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι δικηγόροι οι οποίοι νοιάζονται για το επάγγελμα τους και την βελτίωση των συνθηκών παροχής των υπηρεσιών τους.

Αυτό το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ήταν μια νίκη των δικηγόρων οι οποίοι αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει στον μικρόκοσμο μας και αντέδρασαν στην χυδαιότητα, στην αθλιότητα και στα κτυπήματα κάτω από την μέση.

Οι συνεργάτες μου και εγώ δώσαμε ένα πεντακάθαρα αγώνα με μόνο όπλο την υπεύθυνη στάση επαγγελματικής και όχι μόνο ζωής που έχουμε μέχρι σήμερα όλοι μας στον δικηγορικό σύλλογο.

Εγώ προσωπικά νοιώθω χαρούμενος γιατί με τίμησε στο αξίωμα αυτό ο μεγαλύτερος αριθμός των δικηγόρων του συλλόγου μας. Αναλαμβάνουμε την διοίκηση του συλλόγου στην πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για το επάγγελμα μας.

Θα λειτουργήσουμε όλοι οι συνάδελφοι που εκλεγήκαμε στον δικηγορικό σύλλογο μαζί ενωτικά –άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας τίποτε –αφού τα προβλήματα μας είναι κοινά και θα λειτουργήσουμε μόνο επωφελεία των δικηγόρων του συλλόγου μας.

Ο δικηγορικός σύλλογος αλλάζει σελίδα, και τα γνωστά προβλήματα που ταλανίζουν επί τριάντα χρόνια τον σύλλογο θα βρουν την λύση τους με κάθε κόστος και αναγκαία σύγκρουση.

Υποσχόμαστε να κάνουμε ένα σύλλογο που νάχει λόγο στην κοινωνία, ένα σύλλογο ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους και όχι όνο σε παρεούλες, ένα σύλλογο που να μπορούν να εμπιστεύονται οι συνάδελφοι.

Τελειώνοντας θέλω ν’ απευθυνθώ στους νεότερους συναδέλφους οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη αγωνία από εμάς τους μεγαλύτερους. Νεότεροι Συνάδελφοι μην βάζετε το κεφάλι κάτω, μην αφήνετε τους άλλους να σας απογοητεύουν καθημερινά. Κάντε την προσπάθεια έντιμα, μαχητικά, με επιστημονικότητα και μόνοι σας θα πετύχετε την καταξίωση μεταξύ των συναδέλφων και της κοινωνίας. Να είστε βέβαιοι ότι ο σύλλογος και εγώ θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Με τιμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΥΓΟΥΛΙΑΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες