Νίκησε ο ΠΑΟΚ μετά από 4 σερί ήττες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Νίκησε ο ΠΑΟΚ μετά από 4 σερί ήττες



Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0) νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Εργοτέλη στην Τούμπα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ πέτυχαν ο Κοντρέρας (17') και ο Τσουκαλάς (86'). Έτσι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 4 διαδοχικές ήττες και πλησίασε στον ένα βαθμό, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.
Από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ έδειξε αποφασισμένος να
“καθαρίσει” το ματς και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε είχε να σκοράρει από τις 22 Ιανουαρίου και το 2-1 επί της Ξάνθης και το πέτυχε στο 17' με κεφαλιά του Κοντρέρας. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους είχε τον έλεγχο ο ΠΑΟΚ, που απειλήθηκε ελάχιστα από τον Εργοτέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό, ο Εργοτέλης έγινε πιο απειλητικός και ο ΠΑΟΚ άρχισε να φανερώνει τις αδυναμίες του. Μάλιστα στο 50' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Λεάλ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ, ενώ στο 58' το σουτ του Βερπακόφσκις αποκρούστηκε με το κεφάλι από τον Κοντρέρας. Μετά το 75' ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε πάλι το ματς και στο 86' έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Τσουκαλά και «κλείδωσε» τη νίκη.
Το φιλμ του αγώνα:
7’ Ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Σαλπιγγίδη που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
17’ ΓΚΟΛ (1-0): Ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Κοντρέρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
25’ Ο Ρομάνο επωφελήθηκε από το άτσαλο διώξιμο της μπάλας της άμυνας του ΠΑΟΚ, έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
36’ Ωραίο σουτ από τον Κουτσιανικούλη που ανάγκασε τον Δασκαλάκη σε εξαιρετική επέμβαση. Μάλιστα στην προσπάθειά του έπεσε πάνω στο δοκάρι, χωρίς όμως να τραυματιστεί.
45’+1’ Ο Ρομάνο βρήκε τον Μπούντιμιρ, που έκανε το σουτ, αλλά ο Κρέσιτς αντέδρασε σωστά.
50’ Σημαντική στιγμή για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ κάνει την κίνηση στην περιοχή, ο Σνάουτσνερ έρχεται με φόρα και τον ανατρέπει, αλλά ο Λαμπρόπουλος κακώς είπε «παίζετε». 
59’ Στο προσκήνιο και πάλι ο Εργοτέλης, με τον Ρομάνο να γυρίζει στον Βερμπακόφσκις, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά ο Κοντρέρας τελευταία στιγμή απομακρύνει με το κεφάλι.
67’ Εξαιρετική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
86’ ΓΚΟΛ (2-0): Ο Μουσλίμοβιτς βρήκε ωραία τον Τσουκαλά και αυτός με όμορφο σουτ νίκησε τον Δασκαλάκη.
93’ Ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Δασκαλάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
ΣΚΟΡΕΡ: 17’ Κοντρέρας, 86’ Τσουκαλάς 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας) 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνο, Ελ Ζαρ - Λεάλ, Βερμπακόφσκις, Χίμπλινγκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες