Κατακτούν τη Mέση Ανατολή και σειρά έχει ο υπόλοιπος κόσμος.... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κατακτούν τη Mέση Ανατολή και σειρά έχει ο υπόλοιπος κόσμος....

Η πολλαπλή έφοδος των παγκοσμιοποιητών σηματοδοτεί τις μεγαλύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις που έχει βιώσει ο κόσμος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άρχισαν από τη Βόρεια Αφρική, τώρα είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή και το Ιράν, και σύντομα θα εξαπλωθούν στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. Ο λόγος για τις "χρωματιστές επαναστάσεις" που υποδαυλίζουν οι παγκοσμιοποιητές, επαναστάσεις που επιχειρούν να μεταμορφώσουν
ριζικά ολόκληρες περιοχές του πλανήτη με μια και μόνο σαρωτική κίνηση. Πρόκειται για μια φιλόδοξη πρώτη κίνηση σκακιστικής παρτίδας, η οποία ναι μεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αποτέλεσμα απελπισίας, αλλά δείχνει τη διαφθορά και την προδοσία των παγκοσμιοποιητών σε όλες τους τις διαστάσεις, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και δυστυχώς δεν διαφαίνεται καμμία δυνατότητα επιστροφής.

Για να κατανοήσουμε το σκεπτικό των παγκοσμιοποιητών πίσω από μια τέτοια τολμηρή κίνηση, θα ήταν χρήσιμο να κατανοήσουμε το τελικό "end game" τους και τι εμπόδια τους χωρίζουν από την επίτευξή του.

Το "Εnd Game"
Το "end game" είναι, φυσικά, ένα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης. Πρόκειται για ένα σύστημα που θα ελέγχεται από Αγγλοαμερικανούς τραπεζίτες και ένα δίκτυο παγκόσμιων οργανισμών που θα εξασφαλίζει την σύγκλιση των ενοποιημένων εθνών του κόσμου σε ένα ενιαίο σύστημα που θα είναι στο εξής σε θέση να εκμεταλλεύονται επ' αόριστον. Όντας μεγαλομανείς ολιγάρχες, η μόνη εμμονή τους είναι η εδραίωση και διατήρηση της εξουσίας τους. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός συστήματος ελέγχου του πληθυσμού, του βιομηχανικού ελέγχου και νομισματικού ελέγχου, οι οποίοι θα αποτελούν από κοινού το θεμέλιο των μαλθουσιανικών πολιτικών τους.

Οι πολιτικές αυτές αναπτύσσονται πλήρως στην "ΑΤΖΕΝΤΑ 21" [http://www.un.org/esa/dsd/agenda21/] του ΟΗΕ, καθώς και σε γραπτά φερέφωνων αυτής της πολιτικής, όπως π.χ. του επιστημονικού συμβούλου του Λευκού Οίκου, Τζων Χόλντρεν, στο βιβλίο του που έχει τίτλο "Ecoscience".

Παρά τις μαλθουσιανικές πολιτικές τους, σίγουρα δεν πιστεύουν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της πληθυσμιακής έκρηξης ή των περιβαλλοντικών κινδύνων που προέρχονται από τη βιομηχανική πρόοδο. Και όμως, όπως όλοι οι τύραννοι στην ιστορία, πλασάρουν ένα πειστικό αφήγημα, προκειμένου να υπεραμυνθούν της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας στα ελιτίστικα χέρια τους και της εφαρμογής μέτρων με σκοπό την εξασφάλιση της παραμονής αυτής της εξουσίας στα χέρια τους επ' αόριστον.

Οι άμεσοι κίνδυνοι για τα σχέδιά τους είναι πολλοί. Ανάμεσά τους είναι και η αποκάλυψη της πραγματικής φύσης της ατζέντας τους στο κοινό από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, και επομένως και η αφύπνιση ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων που απλά θα αρνηθούν να συμμορφωθούν με αυτήν. Υπάρχει, επίσης, το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας, με την έννοια του ότι οι λαοί αμφισβητούν ανοιχτά την αγγλοαμερικανική συγκεντρωτική παγκόσμια τάξη και αρνούνται να εφαρμόσουν τους όρους της ίδιας της υποδούλωσής τους.

Οι σαρωτικές αυτές "χρωματιστές επαναστάσεις" και συντονισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις, τόσο απροκάλυπτες όσο και συγκεκαλυμμένες, ανταποκρίνονται στην δεύτερη από αυτές τις δύο προκλήσεις, ενώ η λογοκρισία, η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ [http://landdestroyer.blogspot.com/2010/09/cass-sunsteins-plan-to-prove-government.html ] και η θέσπιση ενός αυστηρότερου αστυνομικού κράτους που θα απλώνεται σε όλο τον δυτικό κόσμο κάτω από το δήθεν σκεπτικό ενός "ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" [http://landdestroyer.blogspot.com/2010/09/globalist-stunts-islamophobia.html ] ανταποκρίνονται στην πρώτη πρόκληση.


Η συνέχεια του άρθρου εδώ:
kostasxan.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες