Σκουπιδαριό παντού στον πεζόδρομο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκουπιδαριό παντού στον πεζόδρομο της Βέροιας

Και το σκουπιδαριό στον πεζόδρομο της όμορφης και καθαρής πόλης της Βέροιας καλά κρατεί....
 Και αυτά τα σκουπίδια είναι πεταμένα σε όλον τον πεζόδρομο της Βέροιας εκεί που είναι όλες οι καφετέριες αλλά και δημοτικό σχολείο.....
Από το πανηγύρι που έγινε λόγου αποκριάς χθες, κανείς δεν
μπήκε στον κόπο να πάει να κοιτάξει τους κάδους σκουπιδιών, και να καθαρίσει το κεντρικό σημείο της πόλης...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σκέφτομαι...
Συμπεραίνοντας απο τα χρώματα των χαρτιών που έχουν ξεχυλίσει τον κάδο και φυσιολογικά έχουν πέσει στο πάτωμα (πιθανών και απο κάποιο γατί ή σκύλο) καταλαβαίνουμε ότι είναι υπολείματα απο τρόφιμα που αγοράστηκαν απο το απέναντι κατάστημα.
Επίσης είναι ημέρα, και το κατάστημα είναι κλειστό. Άρα τα τρόφιμα δεν γίνεται να καταναλώθηκαν άλλη ώρα, εκτός πρίν κλείσει του καταστήμα κάποια πρώτη πρωϊνή ώρα. Άρα ή στην χειρότερη περίπτωση την ώρα που τα γινόταν η κατανάλωση των τροφίμων, οι υπάλληλοι του καταστηματος πρόλαβαν και "συμμάζεψαν" (υπάρχει λόγος για τα εισαγωγικά), πιθανόν τσίμπησαν κάτι και αυτοί, πλύθηκαν, κλείδωσαν και έφυγαν χωρίς να προλάβουν να δούν την εικόνα έξω ακριβώς απο το κατάστημα του ή ακόμα χειρότερα, την είδαν και δεν έκαναν τίποτα για αυτό...κάτι που φυσικά ζημιώνει το ίδιο το κατάστημα άλλα και τα γύρω καταστήματα.
Το παραπάνω θεωρώ ότι είναι ευθύνη που μπορούμε να τα θεωρήσουμε τελικώς ώς ανευθυνότητα του καταστηματος άν ισχύει το δεύτερο. Όπως επίσης, άλλα και ανάλογα με την ώρα που λήφθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, μπορεί να υπάρχει και ευθύνη του αρμόδιου υπαλλήλου καθαριότητας για το συγκεκριμένο χώρο εφόσον φυσικά υπάρχει ή ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΑΙ να υπάρχει.
Τέλος μπορούμε στην κορυφή του κάδου, ώς κερασάκι στην "ανθρώπινη" τούρτα, να βάλουμε την ανοιχτόχρωμη μώβ σακούλλα με πεταμένα τσιγάρα και μπουκάλια. Όλα αυτά δίπλα σε τουλάχιστον τρείς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 3μ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ! (Σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να βοηθήσει μόνο ο φωτογράφος άν προτιμούσε ένα πιο ευρύ πλάνο).
Εικόνα που μόνο όρεξη δεν προκαλλεί! εκτός άν πλεόν την έχουμε συνηθίσει και απλά μένουμε απαθείς. Αυτό είναι τοτε λάθος γενεών και είναι αποκλειστική υποχρέωση μας να το διορθώσουμε, με τον τρόπο που ζούμε και λειτουργούμε άν θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε κάποιο σημείο γίναμε καλύτεροι ώς ομάδα ανθρώπων, ώς κοινωνία.

Post Bottom Ad

Σελίδες