Η Μαντινάδα του Αναγνώστη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η Μαντινάδα του Αναγνώστη

Οι Κούσιοι σε δωρίσανε
χρήμα πολύ και παλαβό
σχολειό θέλαν να χτίσουνε
κι όχι γεφύρι κολοβό!
*
Τώρα θα είχες έτοιμο
σχολειό στα Γιοτζαλίκια
όμως εσύ προτίμησες
ξανά μασκαραλίκια!

(Έίδηση της 25/2)

Για την καλύτερη εκτίμηση των γενικότερων συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία της Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βέροιας την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Αλληλεγγύης κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αριστομένης Λαζαρίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας.
Έπειτα από διεξοδική συζήτηση κατέληξαν στα παρακάτω:
Α) Διαπιστώθηκε η επιτακτική ανάγκη και αποτελεί άμεση προτεραιότητα η ανέγερση σχολικού συγκροτήματος στη θέση «Γιοτζαλίκια» Βέροιας, όπου θα μεταστεγασθεί το «Φιλίππειο» 1ο & 7ο Γυμνάσιο Βέροιας, καθώς και το 2ο Λύκειο της πόλης μας το οποίο συστεγάζεται με το 5ο Γυμνάσιο.
Το παραπάνω σχολικό συγκρότημα που θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές και οργανωτικές λειτουργίες, αλλά και στην προοπτική κάλυψης των στεγαστικών αναγκών των παραπάνω σχολείων μετά και την επέκταση του αστικού ιστού της Βέροιας, πρέπει να έχει τη δυνατότητα να στεγάσει 12 τμήματα Γυμνασίου και 14 Τμήματα Λυκείου, με προβλεπόμενο μαθητικό δυναμικό περίπου 300 μαθητών Γυμνασίου και 340 μαθητών Λυκείου.
Προτείνεται δε η ονομασία του ως «1ο Γυμνάσιο Βέροιας και 2ο Λύκειο Βέροιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες