Ακόμη ένας απεργός πείνας στο νοσοκομείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμη ένας απεργός πείνας στο νοσοκομείο


troktiko    Ακόμη ένας απεργός πείνας στο νοσοκομείοΜε λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε, πριν από λίγη ώρα, ακόμη ένας μετανάστης-απεργός πείνας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας τον αριθμό στους … 16, εκ των οποίων οι 3 παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Οι 50 μετανάστες απεργοί πείνας που στεγάζονται στο Εργατικό Κέντρο συνεχίζουν για 34η μέρα την απεργία πείνας και, παρόλο που κάθε μέρα χάνουν όλο και περισσότερα κιλά (μερικοί από αυτούς δεν ζυγίζουν παραπάνω από 40-44 κιλά) και η εξάντληση του οργανισμού τους έχει φτάσει σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μεταφέρονται με λιποθυμικά επεισόδια στο νοσοκομείο, δεν χάνουν την ελπίδα τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΣΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ. ΟΥΣΤ ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εφεραν εδω ολους αυτους ας τους παρουν στα σπιτια τους να τους φιλοξενισουν αφου τοσο πολυ τους αγαπουν.Δεν ντρεποντε λιγακι που φτασαν στο σημ.ειο να κανουν και πορειες συμπαραστασης για ολους αυτους τους λαθρομεταναστες.Δεν βλεπουν τι εγγληματα εκαναν ολοι αυτοι?

Post Bottom Ad

Σελίδες