Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Παντρεύονται το Σεπτέμβριο! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Παντρεύονται το Σεπτέμβριο!



Aκόμη και οι πλέον δύσπιστοι δεν έχουν καμία αμφιβολία. Θα το πάρει το κορίτσι. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που οι πληροφορίες λένε πως σκοπεύουν...
...να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά, όπου βρίσκεται και η πατρική οικία της οικογένειας Χατζηγιάννη. Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο με καλεσμένους ελάχιστους φίλους τους και θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Hilton». Μάλιστα μετά τον κλειστό γάμο και την δεξίωση θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτι σε γνωστό club restaurant της Βάρκιζας. Όσο για το νυφικό της Ζέτας, η ίδια θέλει να είναι από τον οίκο Vera Wang. Τέλος ακούγεται ότι ο τραγουδιστής θα γράψει ένα τραγούδι για το γάμο και τον έρωτά τους.
dete.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε παιδιά ασχολείτσε με το life-style . Ο κόσομος πεινάει και εσείς ασχολείστε με αυτούς που πηγα΄λινουν από κρεβάτι σε κρα=εβλατι επειδή υπάρχουν λεφτά. Θεωρητικά εσείς οι δημοσιογράφοι επιτελείτια έργο . Βοηθείστε να ξυπνήσει ο κόσμος από τις βαλκείες που νύχτα μέρα τους ταίζει το σύστημα ..Ο κόσμος έχει αποβλακωθεί με το κουτσομπολιό και μετά τον καλούμε να ψηφίσει το σωστό αφού τον έχουμε καταντήσει ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ .
Εάν οι λειτουργοί των ΜΜΕ δεν βοηθήσουν ποιος θα βοηθήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σύσττημα θέλει τον κόσμο αποβαλκωμένο για να τον ελέγχει .

Post Bottom Ad

Σελίδες