Το ΣΔΟΕ “ψάχνει” τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του Βίκυ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Το ΣΔΟΕ “ψάχνει” τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του Βίκυ

Αίσθηση προκαλεί η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Ακη Τσοχατζόπουλο της πληροφορίας ότι το ΣΔΟΕ διερευνά τα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και της συζύγου του Βίκυς.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής υποστηρίζει ότι είναι “όμηρος μιας αλήτικης σκευωρίας”, ενώ αισιοδοξείο ότι “ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει». Αποκαλύπτει ότι πήγε
στο ΣΔΟΕ να δώσει εξηγήσεις, όπως επίσης η σύζυγός του αλλά και η λογίστριά του.

Δηλώνει ότι αναμένει το αποτέλεσμα των ελέγχων και κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του σημειώντας: “Μετά ξέρω τι πρόκειται να κάνω.» Η φράση αυτή, που έχει χαρακτηριστικά προειδοποίησης, μπορεί να σημαίνει πολλά. τα οποία πάντως δεν είναι σαφή. Σε κάθε περίπτωση, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα σκοτεινό στην αγορά του σπιτιού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ επιχειρεί να ταυτιστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας: «Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Παπανδρέου και τον έσυραν στο Ειδικό Δικαστήριο».

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι αναφέρεται στην περίπτωση του Γάλλου πρώην υπουργού Ντομινίκ Στρος-Καν: «Και ο Στρος-Καν είχε παραιτηθεί επειδή τον κατηγόρησαν για ατασθαλίες. Αφού ξεκαθάρισε όμως με τη Δικαιοσύνη, επανήλθε και έγινε πρόεδρος του ΔΝΤ.»


zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες