ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ


Οι υπαγορευμένες, πλήρως, από την τρόικα αποφάσεις της κυβέρνησης για την Αγροτική Τράπεζα, την οδηγούν στη συρρίκνωση και τον αφανισμό, προς όφελος των ιδιωτών ανταγωνιστών.

Στο επικαιροποιημένο μνημόνιο επιβάλλεται μια δραστική (θανάσιμη) μείωση του ενεργητικού και ένας πρωτοφανής περιορισμός των λειτουργικών δαπανών, την ώρα που η Τράπεζα παρουσιάζει τα μεγαλύτερα λειτουργικά κέρδη στην ιστορία της.
Αποφασίζονται και διατάσσονται η απόσυρση της ΑΤΕ από εργασίες (αυτές του δημοσίου) και η αναγκαστική τιτλοποίση δανείων της.

Η απαραίτητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπαίνει στις καλένδες και μπλέκει με διαδικασίες άκρατου ερασιτεχνισμού, ενώ η πολυεξαγγελμένη (και από τον πρωθυπουργό) ίδρυση του κρατικού τραπεζικού πυλώνα, ματαιώνεται !

Στη βουλή επιχειρείται – με αντισυνταγματικές διαδικασίες και νόμο – να νομιμοποιηθεί η αφαίμαξη των νόμιμων και συμβατικά κατοχυρωμένων αποδοχών μας, με προπαγανδιστικά ψέματα, ακόμα και για τα ποσοστά (λέγοντας για μειώσεις 10%, ενώ κλέβουν πάνω από 20%, ΚΑΙ από χαμηλόμισθους...).

Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ, αντιδρούμε στη λαίλαπα που πλήττει την Τράπεζα και απεργούμε, κατερχόμενοι σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες, πανελλαδικές κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 13-12-2010.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΕ -
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !


Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΑΤΕ (ΣΕΑΤΕ)

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     Κώστας Αμούντζιας                                      Βασίλης Μπερεδήμας

1 σχόλιο:

5ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου είπε...

Τους εργαζόμενους που πληρώνονται μέσω της ΑΤΕ και δεν μπορούν να πάρουν το 15ήμερό τους, ποιος τους υπολογίζει;
Δυστυχώς με τέτοιες ενέργειες αυτοί που πλήττονται είναι οι απλοί πολίτες και πελάτες της τράπεζας και η ΑΤΕ απαξιώνεται περισσότερο. Ίσως άλλης μορφής αγώνες ήταν πιο αποδοτικοί.

Post Bottom Ad

Σελίδες