Αθηνά Οικονομάκου: «ούτε την ψώνισα, ούτε έχω κόντρες» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αθηνά Οικονομάκου: «ούτε την ψώνισα, ούτε έχω κόντρες»


«Η επιτυχία σε φέρνει στο προσκήνιο και κάνει τους άλλους να σε σκεφτούν όταν στήνουν κάποιες δουλειές, όμως, μπορεί να θεωρηθείς υπερεκτεθιμένος και να μείνεις εκτός», λέει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της και τονίζει πως ούτε την ψώνισε, ούτε κόντρες δημιούργησε.

Η Ξένια από την «Ζωή της Άλλης» υποστηρίζει πως κάθε ηθοποιός είναι αναλώσιμος στην τηλεόραση. «Η τηλεόραση μπορεί να σε επιβάλλει και να σε καθιερώσει για έναν χρόνο, δύο, τρία και μετά να σε εξαφανίσει», αναφέρει.

Όπως τονίζει η ηθοποιός, η επιτυχία που συνόδευσε την σειρά είναι αφενός δύσκολη αλλά αφετέρου ευχάριστη. Παράλληλα, τονίζει πως δεν έχει καβαλήσει το καλάμι ούτε είναι στα μαχαίρια με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

«Είμαι κανονική... εργάτρια, δεν γκρινιάζω για τίποτα, δεν βαρυγκομάω, απλώς φροντίζω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου... Όσο για τις σχέσεις μου με την Ευδοκία; Δεν είναι απλώς άριστες, την θεωρώ πια αδερφική μου φίλη!», λέει χαρακτηριστικά.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες