Σε απειλούν, όπως και άλλους, εξόφθαλμα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σε απειλούν, όπως και άλλους, εξόφθαλμα

κλικ στην εικόνα
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Από ότι κατάλαβες, θα πρέπει ή να συμμορφωθείς, ή να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τον βαρύ χειμώνα που σου ετοιμάζουν, αν κερδίσουν τις Δημοτικές εκλογές. Δεν είσαι ο μόνος. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτής της νοοτροπίας και αυτού του κόμματος στην Ημαθία, δεν έχουν τον κοινό νου. Σε απειλούν, όπως και άλλους, εξόφθαλμα, χωρίς να
ντρέπονται. Μιλάνε από τη μια για ανοιχτό Δημαρχείο και Δημοκρατία για όλους και από την άλλη απειλούν ανοιχτά. Αυτοί είναι. Πλήρωσε πολλά ο τόπος μας σ ΄αυτούς. Ή θα συμμορφωθείς και θα αναρτάς ότι τους βολεύει ή θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι. Είναι η παρακμή της χώρας μας. Είναι τα κατακάθια των πολιτών. Είναι ότι πιο μαύρο, έζησε η πόλη της Βέροιας. Τώρα, χωρίς τσίπα, ζητάνε την ψήφο μας για να πάνε τάχα μπροστά. Στην καταστροφή μας πήγανε και θέλουν να συνεχίσουν. Δεξιά και αριστερά λένε ειρωνικά και με ευχαρίστηση ότι, οι Κομουνιστές και οι άλλοι από τους πολίτες, θα τους ψηφίσουν αναγκαστικά. Τάχα ότι είναι συγγενικά κόμματα. Τάχα ότι είναι κοντά ιδεολογικά. Αυτά λένε ΛΑΙΚΟΥΡΑ. Ακόμη μια φορά, να εξαπατήσουνε ανθρώπους που δεν ήταν στην εξουσία ποτέ και δεν πήρανε ούτε ένα ψίχουλο από τα κλεμμένα.
Με κάθε τρόπο φίλε μου, προσπαθούν να γαντζωθούν σε καρέκλες και αξιώματα που τους εξασφαλίζουν την ζωή τους. Τίποτε δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί δεν θέλουν. Θα συνεχίσουν να κυνηγάνε όσους δεν είναι δικοί τους. Έτσι έμαθαν. Και περιμένουν από τους αριστερούς, να σωθούν πάλι. Στις πλάτες μας. Τάχα αυτοί είναι οι Σοσιαλιστές και οι άλλοι είναι οι Δεξιοί. Εγώ θα σου πω ότι είναι πιο Δεξιοί από τον οποιονδήποτε.
Τόσο δεν ντρέπονται, που σε απειλούν για μετά τις εκλογές. Θα έχεις βαρύ χειμώνα, ενώ αυτοί καλοκαιράκι στην εξουσία. Μη στεναχωριέσαι ΛΑΙΚΟΥΡΑ. Η προσπάθεια συνεχίζεται να στείλε με στο σπίτι τους αυτούς που μας κατέστρεψαν.
ΛΑΙΚΟΥΡΑ   
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ....  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες