Προς όλους τους δημοσιογράφους... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Προς όλους τους δημοσιογράφους...

Ακούμε από την κυβέρνηση να λέει «μειώστε μισθούς, μειώστε εργαζόμενους κλπ». Από κανέναν δεν άκουσα να λέει «μειώστε τους βουλευτές». Γιατί να μην μειώσουμε τους βουλευτές μας σε 150 με 170.
Δεν το καταλαβαίνω. Τόσους πολλούς χρειαζόμαστε. Εδώ υπάρχουν χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη αλλά λιγότερους βουλευτές στον κοινοβούλιο τους από εμάς. Κανένας δεν μας έχει αναφέρει ποτέ πόσο είναι το κόστος συντήρησης αυτού του «καταστήματος». Πόσο κοστίζει στον Ελληνικό λαό κάθε μήνα το κοινοβούλιο. Δηλαδή : βουλευτές, εργαζόμενοι, τα ΜΜΕ της βουλής (τηλεόραση και ραδιόφωνο), οι αποσπασμένοι στην βουλή (αστυνομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ), τα...
 αυτοκίνητά τους (συν την κατανάλωση καυσίμου), τα κινητά τους, τα γραφεία τους, οι εξόδους τους, τα party τους και ότι άλλο φεύγει από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και πάει για την συντήρηση του όλου αυτού συστήματος. Ας μας λύση κάποιος αυτή την απορία. Πόσο μας κοστίζει η βουλή.
Περιμένω από κάποιον δημοσιογράφο που δεν είναι του συστήματος, που δεν τα παίρνει από τα κόμματα (και αυτοί είναι λίγοι) να βγει και να μας δώσει μία απάντηση. Γιατί, την αλήθεια θα την μάθουμε μόνο από έναν έντιμο δημοσιογράφο και όχι από βουλευτή. Ένας έντιμος δημοσιογράφος παρακαλώ. Ένας με παντελόνι, ένας πραγματικός δημοσιογράφος παρακαλώ.
ΕΝΑΣ, αν υπάρχει!
Ουδέτερος
http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_8677.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες