αισθάνονται προδομένοι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

αισθάνονται προδομένοι

Συζητώντας με πολίτες του Δήμου μας, παρατήρησα ότι οι νέοι ψηφοφόροι αλλά κι εκείνοι που ψήφισαν δύο και τρεις φορές, αισθάνονται προδομένοι απ΄ την παρακμάζουσα πολιτική της χώρας μας. Επιλέγουν ως μέσο αντίδρασης την ΑΠΟΧΗ! Αυτό είναι ίσως το πιο επικίνδυνο σύμπτωμα της απαξίωσης της πολιτικής. Την έφεραν τα κραυγαλέα στοιχεία για τα χρήματα που «χάθηκαν». Αν οι πολιτικοί τα «έφαγαν» με άλλους ή
μόνοι τους, δεν μας αφορά. Πουθενά δεν συμμετείχαμε. Είναι ολέθρια η αποχή. Διαιωνίζει την ίδια κατάσταση και αφαιρεί την ελπίδα. Ίσως αντιτείνει κανείς ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ψηφίζει μια μειοψηφία μόνο, αν και στις τελευταίες εκλογές έσπευσαν στην κάλπη πολλοί περισσότεροι. Κι εκεί όμως είδαμε τα αποτελέσματα. Κράτος, εξάρτημα Πολυεθνικών. Παράπλευρες απώλειες και δυστυχία. Εκατομμύρια δανειολήπτες έχασαν το σπίτι τους... Ο Συνδυασμός μας κι ο τρόπος που τελικά σχηματίστηκε το ψηφοδέλτιό μας και βγήκε προς τα έξω (πρώτα τα μέλη και στη συνέχεια η εκλογή του επικεφαλής), προσπαθεί ν’ απαντήσει σ’ αυτό το κύριο αίτημα: Τη συμμετοχή όλων αυτών που απέχουν, και ιδιαίτερα των νέων, που, αν δεν αισθάνονται θυμωμένοι για τα τεκταινόμενα στην πολιτική και στα κοινά, εμφανίζονται το λιγότερο αδιάφοροι, παθητικοί και ηττοπαθείς ακόμη! Το Μνημόνιο καλά κρατεί και εμάς, τους νέους κυρίως θα «χτυπήσει». Ας μη συμπεριφερόμαστε σα να μην έχουμε μάτια, στόμα, αυτιά! Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Για τα συμφέροντα των ελάχιστων, κυρίως ξένων… Με τον ΚΑΛΠΗ-ΚΡΑΤΗ οι Δήμοι μεταβάλλονται σε τεράστια μορφώματα όπου τα αιτήματα μικρών Κοινοτήτων σβήνουν και προωθούνται ζητήματα της Κεντρικής Διοίκησης με τη φιλοσοφία του: «Πάρτε αρμοδιότητες, όχι όμως χρήματα». Αυτό σημαίνει περισσότερους δημοτικούς φόρους, περισσότερα πρόστιμα κι άλλες έκτακτες εισφορές. Το άκυρο, η αποχή και το λευκό ενισχύουν τις δύο μεγάλες παρατάξεις, κυρίως την παράταξη που θα επικρατήσει. Είναι μαθηματικά υπολογισμένο. Ακόμη και με ένα 10% της αποχής θα λένε πάλι ότι τους εξέλεξε ο ΛΑΟΣ από την πρώτη Κυριακή. Τους δοκιμάσαμε και τους δυο, πολλά χρόνια τώρα… Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν από τις υπνωτικές διαβεβαιώσεις ότι όλα γίνονται «για το καλό μας». Ας αφυπνιστούμε και ας μην παρασυρόμαστε από προβοκατόρικες μηδενιστικές απόψεις, που μας φυλακίζουν στη θέση της πολυθρόνας. Αψηφήστε τους και δώστε μας την εμπιστοσύνη σας… Ψηφίστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Δώστε μια ευκαιρία στους «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κακώς. Πρέπει να αισθάνονται όμορφοι και μπερίφανοι. Απαγορεύεται να είναι απογοητευμένοι. Δεν επιτρέπεται.
Θα αισθάνονται μόνον όμορφοι και πείφανοι δεδομένου ότι, θα προμηθευτούμε και πυλώνες όπου νάναι. Πυλώνες για πύλιγκ, αποτρίχωση, κοιλόπονους, αιμοροϊδες, Χρόνια νευροπάθεια, πρόωρη εγκυμοσύνη, πείνα, ποδάγρα, μελίγκρα, πράσινο σκουλίκι, καρπόκαψα και βάλε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΩΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε για να λύσουν προβλήματα. Όταν δεν τα καταφέρνουν, τους στέλνουμε σπίτι τους. Η Ουσουτζόγλου και οι συνεργάτες της, έδειξαν τέσσερα χρόνια ότι δεν μπόρεσαν ούτε τα απλά πράγματα. Να μιλήσουμε για τα σπουδαία;
Σπίτι τους λοιπόν. Ο επόμενος. Και αν δεν τα κάνει κι αυτός, σπίτι του κι αυτός. Μέχρι να μάθουν να μην κοροϊδεύουν.
Τα έκανε θάλασσα. Σπίτι της..

ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ είπε...

TO ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ...
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΙΚΗ ΣΑΣ Η ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...

ΚΑΛΗ Η ΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΓΜΑ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ..

ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ;;

Ανώνυμος είπε...

Με τα χερακια τους θα τα κανουν βρε.
ΜΑκρυα απο τους κομματικους μηχανισμους που ειδαμε πως λειτουργουν.
Οι ενεργοι πολιτες τωρα ξεκινανε. Αν σας πειθουν οι υποψηφιοι τον δυο μεγαλων κομματων , ρωτηστε αυτους πρωτα που θα βρουν τα χρηματα να τα κανουν μιας και θα ειναι αυτοι που θα καλεστουν να διοικησουν αυτον τον τοπο.
Τα δικα μας εργα δεν χρειαζονται λεφτα , ανοιχτα μυαλα χρειαζονται.
Κι αν υπαρχουν και αττομα που προκαλουν με τις ανωριμότητες τους ( πω πω οποία εκφραση) κοιταξτε ις ανωριμοτητες που ποιούν οι δυο μεγαλοι υποψηφιοι.
Η δικη μας αρχη όντως ειναι νέα. Για των αλλων δεν ξερουμε.
Αντε η Χαρουλα δεν εκανε λετε πραματα για την πολη , Ο αλλος τι έκανε τοσο χρονια σαν βουλευτης? Ποιες ειναι οι θεσεις του για τα ζητηματα που απασχολουν την πόλη . Αλλά θα μου πειτε η τακτικη του ωριμου φρουτου ειναι αυτη που μαθανε . Τι λεει για την θεση 12 ο Λαζαρος , τι ελεγε οταν ηταν στην κυβερνηση ? Ποια η γνωμη του για τους μπλε καδους και το ειδος της επεξεργασιας των απορριμμάτων που η δικη του κυβερνηση μας φόρτωσε πανελλαδικά?
Γιατι ο ΕΣΔΑ απο τη στιγμη που ειδε οτι αργει η διαδικασια αδειοδοτησης του εργοστασια δεν προχωρησε στην ανακύκλωση σε συνεργασια με ολους τους δημους?

Post Bottom Ad

Σελίδες