ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΕ X.ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΕ X.ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του γραφείου τύπου της κας Ουσουλτζόγλου έγινε αναφορά σε «μηδενιστικούς μονολόγους» που γίνονται από πλευράς μας, στον αντίποδα ενός δημόσιου προγραμματικού διαλόγου. Η πραγματικότητα κα Ουσουλτζόγλου είναι πως δεν είμαστε μηδενιστές. Είμαστε απογοητευμένοι πολίτες. Είμαστε εξαπατημένοι πολίτες. Είμαστε πραγματιστές! Γι’ αυτό, έχοντας πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα των ελλείψεων, των αδυναμιών και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της απερχόμενης δημοτικής αρχής σας, μελετήσαμε και
σχεδιάσαμε με συνείδηση και υπευθυνότητα ένα νέο πρόγραμμα, για έναν Νέο Δήμο. Ένα πρόγραμμα, φιλόδοξο πράγματι, που όμως έχει στόχο να μας ανακουφίσει όλους. Να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπά μας, να δώσει τις ουσιαστικές λύσεις που ζητάμε, να μας χαρίσει την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε, να μας παραδώσει την καθαρή πόλη που αξίζουμε. Όχι με εμμονικές συζητήσεις και κουβέντες, αλλά με πράξεις. Για εμάς κα Ουσουλτζόγλου, μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια! Από κουβέντες και συζητήσεις του αέρα… έχουμε όλοι χορτάσει! Για εμάς, αλλά και για όλους τους συνδημότες μας, σημασία έχουν τα έργα. Τα έργα που δεν κάνατε. Τα έργα που θα κάνουμε εμείς. Τα έργα που θα αφήσουμε στην πόλη και που θα είναι στη διάθεση και την κρίση του πολίτη να αξιολογήσει. Εσείς όμως αποδείξατε… στην πράξη, πως ούτε τα λόγια, αλλά ούτε και τα έργα έχουν σημασία για εσάς. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε αυτές τις εικόνες εγκατάλειψης, εξαθλίωσης και υποβάθμισης της πόλης μας; Εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο-ντοκουμέντο, που είναι στη διάθεσή σας να μελετήσετε, για να ανακαλύψετε και εσείς το έργο που αφήνετε, σε αντίθεση με το έργο που προτείνουμε. Αλήθεια, αυτό δεν είναι θέμα για διάλογο; Θα κλείσω λέγοντας τούτο: ποτέ δεν απέφυγα και ποτέ δεν φοβήθηκα τον ανοιχτό διάλογο. Γιατί απλά δεν έχω τίποτα να κρύψω ή να αποφύγω. Έχω εμφανιστεί μαζί σας σε δυο τηλεοπτικούς διαλόγους μέχρι τώρα. Το ξέρετε πως είμαι πάντα στη διάθεσή σας, όπως είμαι και στη διάθεση του κάθε πολίτη για να συζητήσουμε με σύνεση, ειλικρίνεια και καθαρότητα, όλα τα καυτά θέματα που μας ταλανίζουν. Όμως, κα Ουσουλτζόγλου, όπως και να έχει, ο λόγος δεν είναι σε μας. Την 7η Νοεμβρίου, την τελευταία κουβέντα θα την έχουν οι πολίτες. Αυτοί θα αποφασίσουν τι έκανε και τι δεν έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή. Αυτοί θα αποφασίσουν τι είναι καλό για αυτούς και για τούτη την πόλη. Εμείς οφείλουμε να ακούσουμε τη φωνή τους, οφείλουμε να ακούσουμε τις ανάγκες τους και να βγούμε μπροστά για να δώσουμε τη μάχη, για αυτούς. Κι εμείς, είμαστε εδώ για να κάνουμε ακριβώς αυτό. Να δώσουμε στους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Βέροιας έναν Νέο Δήμο, να τους ωθήσουμε σε μια Νέα Αρχή, στην πράξη… και όχι στα λόγια!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μας δουλεύει ψιλό γαζί! Απο τη μία αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις και απο την άλλη ζητάει και τα ρέστα. Μας δουλεύουν εντελώς! πόσες φορές σου ζήτησαν ντιμπέιτ μεταξύ σας; πόσες φορές αρνήθηκες; Με τους δημοσιογράφους αλήθεια τί έγινε προχτές; γιατί δεν απαντούσες στις ερωτήσεις;
και μην αρχίστε όλα τα παπαγαλάκια για βρώμικες πόλεις κτλ, γιατί μια επίσκεψη σε Αγ.γιώργη, Μακροχώρι και Βεργίνα θα σας κάνει να καταλάβετε τί πραγματικά σημαίνει βρωμιά! Και μην ξεχνάτε ποιοι είναι εκεί δήμαρχοι!
Και το χειρότερο: τί έγινε ρε παιδιά; μετά τα αμέτρητα εγώ που ακούσαμε και διαβάσαμε τώρα το γυρίσαμε στο εμείς; τί; μας είπε ο επικοινωνιολόγος ότι είναι πιασάρικο; Ρε σας έχουμε πάρει χαμπάρι ρε!
Μέχρι και για το πρόγραμμα του περίμενε να βγάλουν οι άλλοι πρώτα για να το αντιγράψει με άλλα λόγια! Αν είναι δυνατόν!
Απο την αρχή εξέφρασα την απορία μου με την επιλογή του κόμματος και έλεγα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να μαζέψει τις δυνάμεις που εκφράζουν την Νέα Δημοκρατία, άλλα όλους όσους εκφράζουν το παρελθόν της παράταξης. Δυστυχώς κάθε μέρα βγαίνω όλο και πιο αληθινός.
Και κάτι ακόμα. Θα ήθελα μια, έστω μία φορά, να έβλεπα ότι είχε το σθένος να αντιπαρατεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίπαλο. μία φορά και όχι υπο την προστασία μιας αποδεδειγμένα αποτυχημένης διαδικασίας ντιμπέιτ. αλλά όχι, αυτός προτίμησε την υπεκφυγή και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Όχι Λάζαρε. Δεν είσαι εσύ ο Νεοδημοκράτης που αξίζει την καρέκλα του δήμου Βέροιας. Απλά γιατί η έγνοιες σου σταματάνε σε αυτή την καρέκλα.

Λαικούρα, δεν βρίζω.

Ανώνυμος είπε...

SAN EPIKHDEIOS AKOUGETAI..

Ανώνυμος είπε...

Πρίν πείτε οποιοσδήποτε οτιδήποτε, δείτε το βίντεο που παίζει ήδη στο διαδίκτυο και μετά τα λέμε.
Απίστευτα πράγματα.
Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε και χαμπάρι δεν πήραμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΔΗΛΗ.ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το είδα και απογοητεύτηκλα πλήρως. Τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτού του "επίμαχου" βίντεο είναι ότι πιο γρίζο έχω δεί σε πολιτική διαφήμιση. Γιατί απο αυτά που κατάλαβα, το βίντεο αυτό είναι πολιτική διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το VIDEO, ξέρω πλέον ποιός μας δουλεύει.
Ντροπή μας. Σε όλους μας που και εμείς αφήσαμε την πόλη μας σε αυτό το κακό χάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ότι μπορεί καταλαβαίνει καθένας. Αν είναι ... γρίζο, μάλλον θα φταίνε τα γρέζια που έχεις σε μάτια και αυτιά.
Η ντροπή, ποτέ δεν είναι διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός γράφει αυτά τα σεντόνια;
Τουλάχιστον πληρώνεται καλά; Ή μήπως είναι η ίδια η Ρούλα;
Όσο και να προσπαθεί, τώρα πλέον, το μαύρο, το κατάμαυρο, δεν γίνεται άσπρο.

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσει η κ. Ουσουλτζόγλου για τις εικόνες αυτές; Τις χαρακτήρισε "κάποια σκουπίδια στην άκρη του δρόμου." Δουλευόμαστε; Το μαύρο χάλι απο άκρη σε άκρη βλέπουμε. Νομίζει με ανώνυμα σχολιάκια παρατρεχάμενων, θα περάσει απέναντι;
Θα απαντήσει κανείς, θα απολογηθεί κανείς για αυτήν την εικόνα και κατάσταση; Η σιωπή τώρα δεν είναι χρυσός. Ενοχή είναι.

Post Bottom Ad

Σελίδες