Ζώντας το χτίσιμο ενός μύθου.. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ζώντας το χτίσιμο ενός μύθου..

42 χρόνια αήτητητος..Τα κάστρα φτιάχνονται απο όλους αλλά τα φυλάσσει ο λαός. Ο μύθος του απόρθητου κάστρου του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διαφημίζοντας την χώρα και την πόλη μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τα μηνύματα αναγνώρισης που έρχονται απο κάθε μεριά του πλανήτη μας υπενθυμίζουν τον ιερό σκοπό που έχουμε αναλάβει όλοι. Να στηρίξουμε το κάστρο μας και να χτίσουμε ακόμα μεγαλύτερο το μύθο μας.
Σε 24 ολόκληρα ενενηντάλεπτα, η ΟΥΕΦΑ δε προσμετρά το παιχνίδι με την Κάλιαρι το 1969 για το Κύπελο Εκθέσεων, το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι αήττητο. Ο ΑΡΗΣ προσμετρά 12 νίκες και 12 ισοπαλίες συνεχόμενες. Και αν αυτό για κάποιους αποτελεί είδηση, τι να καταλάβει η ομάδα που είχε 25 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας. Τη χρονιά 1978 - 79 με προπονητή τον τσατσέφκσι ο ΑΡΗΣ είχε 17 νίκες σε 17 αγώνες εντός έδρας, συνεχόμενες εννοείται. Αν συνυπολογίσουμε και τις 2 νίκες απο την προηγούμενη και 6 απο την επόμενη, μιλάμε για ένα ρεκόρ 25 συνεχόμενων νικών εντός έδρας. Θαμμένα σερί και ρεκόρ που κάποτε μπορεί και να σπάσουν αλλά πάντα θα πρέπει να έχετε στο μυαλό τον κάτοχο τους.
Μετά απο το χαστούκι της προηγούμενης αγωνιστικής, και τη διαπίστωση όλων για τον πιστό και φανατικόΛαό του ΑΡΗ, ήρθε η σειρά της Ευρώπης. Σε μια διοργάνωση που ο ΑΡΗΣ επέστρεψε για τα καλά κάνωντας αρκετό θόρυβο γύρω απο το όνομα του. Πραγματικά κλέβοντας τις εντυπώσεις και θυσιάζοντας την εν δυνάμει κάτοχο του τροπαίου στο απόρθητο κάστρο του. Ένα κάστρο που διαφημίστικε αρκετά απο τη διοργανώτρια αρχή που δεν είχε αντιληφθεί τι χρυσό κρατά σε αυ΄τη τη γωνιά της Ευρώπης. Ένα κατάμεστο γήπεδο, γεμάτο οπαδούς, με εξαιρετική διάθεση για ποδόσφαιρο και καλό θέαμα. Χωρίς ακρότητες, χωρίς καμία διάθεση για φασαρίες και δράματα. Με ένα εξαιρετικό σύνολο ποδοσφαιριστών, με έναν διάσημο προπονητή και τον πρώτο σύλλογο που διοικείται απο τους οπαδούς του στη χώρας μας.
Ενώ σε όλη την Ευρώπη η βία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με μαχαιρώματα οπαδών στην Ιταλία, βίαια επεισόδια στη Ρωσσία με αρκετούς τραυματισμούς, εκκένωση γηπέδων και διακοπή αγώνων και σε Εθνικό επίπεδο. Ο ΑΡΗΣ διαφημίζει το άθλημα πρωτίστως, και την ποιότητα των οπαδών του. Με τη συμπεριφορά όλων ανεξαιρέτως, η ΟΥΕΦΑ βρήκε ένα παράδειγμα προς μίμηση για το οπαδικό κίνημα. Η ταυτότητα του οπαδού δεν είναι ντροπή για τον ΑΡΕΙΑΝΟ αλλά τιμή και αναγνώριση. Εμείς δεν αμαυρώνουμε το όνομα μας με θρασύδειλες συμπεριφορές αλλά νυχθημερόν μοχθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Να δείξουμε σε όλους, ξιπασμένους και μη, ότι σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας προάγεται κάτι καλό με μοναδικό εφόδιο το μεράκι και την αγάπη μας για το σύλλογο μας.
Όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο, έτσι και χθες η κερκίδα ήταν για βραβείο Όσκαρ. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε ένα πολύ όμορφο θέαμα για την έναρξη του αγώνα. Ένα πολύ όμορφο coreo, αποτύπωμα της ψυχοσύνθεσης που έχουμε σχηματίσει στις ψυχές μας τόσα χρόνια. Πιστοί φύλακες στο κάστρο του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ. Ατρόμητα μπουλντόγκ που δε μασάνε μπροστά σε κανέναν αντίπαλο. Δείχνουμε τα δόντια μας και δε τρομάζουμε απο το όνομα κανενός αντιπάλου. Ένα ακόμη εμπόδιο χαμήλωσε μπροστά στις φωνές και στα τραγούδια μας, και αν απο ατυχία και μόνο δε μιλάμε σήμερα για νίκη, εμείς θα φέρουμε το διπλό απο το Λεβερκούζεν έτσι, γιατί μας το χρωστάει η τύχη.
Βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά σας, κοιτάξτε κατάματα την πραγματικότητα. Μη σνομπάρετε άλλο την αλήθεια, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε και σεις πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Είναι ωραίο να υποστηρίζεις την ομάδα σου αλλά να το κάνεις με σωστό τρόπο. Και αυτό μπορείτε να το διδαχθείτε απο τους καλύτερους, απο αυτούς που έχεν ξεφύγει απο την Ελληνική νοοτροπία και μιζέρια. Εμείς δε περιμένουμε την ομάδα μας να πάρει πρωτάθλημα για να πάμε στο γήπεδο, για μας η ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια στις ψυχές μας. Τα τραγούδια τα δικά μας είναι βγαλμένα μέσα απο την κερκίδα, μέσα απο την ίδια μας τη ζωή. Αφεθείτε και δείτε πόσο όμορφα και ωραία είναι εδώ.
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση της πριν μερικά χρόνια αλλά πλέον έχει ταράξει για τα καλά τα ήρεμα ύδατα της χώρας. Με εξαιρετική διαχείριση και διοίκηση δείχνει το δρόμο σε όλους ανεξαρτήτως. Πως να ξεκολλήσετε απο το βούρκο και να τρέξετε ελεύθεροι στον αγώνα προς την κορυφή. Με συλλογική προσπάθεια και απόλυτη προσήλωση στο στόχο, η Λέσχη κέρδισε την αναγνώριση όλων στην Ευρώπη και απολαμβάνει τη μοναξιά του πρωτοπόρου φωτοδότη σε όλους. Ο ΑΡΗΣ θεωρείται ισότιμο και αξιοσέβαστο μέλος στη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ και όλης της Ευρώπης.
ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
Υπάρχει τρόπος αλλά δε σας συμφέρει. Δε θέλετε να τον δείτε. Γιατί κύριε Μαρινάκη πασχίσατε τόσο πολύ να πάρετε εισιτήρια στην Ξάνθη και κάνατε τόσες δηλώσεις για την αδικία που γίνετε. Γιατί δε κάνετε το ίδιο και για τη δική σας έδρα? Δεν είναι τρομερός "Φαρισαϊσμός" να υποκρίνεσαι τον δίκαιο και άμεμπτο για την πάρτη σου και μόνο? Που είναι το 50% -- 50% που τόσο πολύ διαφημίσατε? Ξυπνάτε και μην οδηγείτε το άθλημα στην απομόνωση.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες