Απο την προηγούμενη Κυριακή δεν γίνεται; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Απο την προηγούμενη Κυριακή δεν γίνεται;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Χ. Ουσουλτζόγλου: «Ζητάμε καθαρή εντολή 

Απο την προηγούμενη Κυριακή δεν γίνεται;Αφού σίγουρα κερδίζει και όλοι αυτήν θέλουν και μάλιστα να το κάνουμε σαν τα δημοκρατικά συνέδρια του ΠΑΣΟΚ. Δια βοής.Γρήγορα πράματα και ανέξοδα. Και Δημοκρατικά παρακαλώ. Ότι πεί ο λαός διά βοής.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΚΟΥΡΑ δεν παίζεσαι.
Παραδινόμαστε όλοι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβάλεις ότι θα το έκαναν αν μπορούσαν; Έχε χάρη που είναι αυτές οι περιτές, ψυχοφθόρες και πολυέξοδες εκλογές. Αλλοιώωωωως;

Ανώνυμος είπε...

Λαικούρα μου ότι θέλει γράφει ο καθένας; Τί χαζουλικο πόστ είναι αυτό; ποιος το έγραψε, ο Λάζαρος;

Ανώνυμος είπε...

Λαικούρα, θα το πεί και δια κάλπης...σύντομα άλλωστε.
Όσο δε για το λάν γίνεται απο την...προηγούμενη Κυριακή συμφωνώ και επαυξάνω. Βαρεθήκαμε να περιμένουμε το αυτονόητο. Άλλωστε πλέον οι καιροί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αλλάζουν και μερικούς μερικούς τους πήραν όλοι χαμπάρι.
Κάτω τα Χέρια απο την ΔΕΥΑΒ. Το νερό μας δεν το πουλάμε σε κανένα.

Unknown είπε...

Φίλε προηγούμενε ανώνυμε είπες ότι θα το πει και δια κάλπης; Αυτό με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, είδε κανείς απο τους υποστηρικτές της Ουσουτζόγλου, το ντιμπέΪτ στην τω 100;
Αντικειμενικά θα παρακαλούσα να κατατεθούν κι εδώ απόψεις. Επιτρέψτε μου να πω ότι δεν περίμενα τέτοια παρουσία απο την Ουσουτζόγλου. Σα να μην ήτανε επι τέσσερα χρόνια στη Βέροια. Λυπάμαι, τρόπος του λέγειν, αλλά, ο Τσαβδαρίδης δείχνει να ξέρει πολύ περισσότερα κααι μάαλιστα πράγματα που δεν περίμενες να ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

10.21 άλλο κανάλι είδαμε μάλλον. Που ο τύπος δεν ξέρει που πάνε τα 4 κα ιόλο τον διορθώνει η Δήμαρχος. Επικύνδινες παιδικές χαρές είπε, με πιστοποίηση ασφαλείας ISO του είπε. Ανακύκλωση δεν γίνεται, ρώτα τον υποψήφιο σου που είναι πρόεδρος στον ΕΣΔΑ ακ ιυπεύθυνος για την ανακύκλωση τον είπε. Και το καλύτερο, όταν είπε ότι δεν έρχονται νέες επιχειρήσεις και τον ρώτησε το γιατί και δεν ήξερε ότι πρέπει να υπάρχουν Ζώνες πολεοδομικού σχεδίου και ότι πρέπει να γίνει πολεοδομικό σχέδιο αυτό που το πάτε; Η σοφρόνωφ περισσότερα ξέρει! Ο άσχετος με κεφαλείο Ο. δεν [προβλέψατε την οικονομική κρίση λέει, μα βραβευτήκα;με απο την ΕΕ για το ότι την προβλέψαμε του λέει. Δεν κάνατε τίποτα για τις κοινωνικές δομές λέει, μα είμαστε η μοναδική χώρα απο όλη την Ελλάδα που βραβεύτηκε για τις κοινωνικές τις δομές και μας ζητήσαν να τις μεταφέρουμε και σε χώρρες του εξωτερικού του είπε. Ο άσχετος που δεν ξέρει τί του γίνεται άλλα λέει ότι του λέει να πεί ο μάνατζερ του. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.
Όλο έχω σχέδιο ,έχω όραμα, θα σηκώσω τα μανίκια και τέτοια. Ο άσχετος. όλο λόγια του αέρα. Ο άνθρωπος ήταν 2 χρόνια βουλευτής και λέει ότι ερήμην του έγιναν πράγματα. ε ναι, αφού είχε βολευτεί στην Αθήνα, που να ήξερε τί γινόταν εδώ πάνω. Φτάνει πια με τα πολιτικά λαμόγια και κάτι ακόμα. Κυριακή, κοντή γιορτή...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ λές μόνο τι είπε η Ρούλα. Και βέβαια σε εξοργίζει όταν σου κάνει το μαύρο άσπρο με τον πλέον φυσικό τρόπο.
Έψχε υπομονή. Μην τσατίζεσαι. Δεν διορθώνεται τίποτε πλέον.
Και να χάσει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Η αποτυχία διδάσκει.Ήρεμα για να μπορέσεις να δεχθείς την συνέχεια με λιγότερες ψυχικές απώλειες.

Post Bottom Ad

Σελίδες