Έκλεβε καύσιμα από τη δουλειά του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έκλεβε καύσιμα από τη δουλειά του


Επί έναν  ολόκληρο χρόνο έκλεβε συστηματικά το πρατήριο καυσίμων όπου εργαζόταν στην Λαμία ένας 44χρονος οδηγός βυτιοφόρου για να τροφοδοτεί… άλλο βενζινάδικο στην Θήβα, φυσικά με το αζημίωτο! Όμως, ο εργοδότης του αντιλήφθηκε ότι πλήρωνε τα καύσιμα που έπαιρνε ο συνάδελφός του και ειδοποίησε την Αστυνομία!

Άνδρες  της Ασφάλειας Θηβών εντόπισαν το βενζινάδικο όπου σταματούσε το βυτιοφόρο κάθε φορά που ο 44χρονος οδηγός του φόρτωνε καύσιμα από τα διυλιστήρια της Ελευσίνας και του έστησαν ενέδρα… Μόλις τον είδαν να παραβιάζει τις μολυβδοσφραγίδες από τη δεξαμενή του βυτιοφόρου και να αδειάζει 80 λίτρα βενζίνης σε τέσσερα δοχεία των 20 κιλών, τον συνέλαβαν μαζί με τον 43χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Όπως αποδείχθηκε, ο οδηγός έκλεβε συστηματικά καύσιμα από το βυτιοφόρο από το Νοέμβριο του 2009, προκαλώντας συνολική ζημιά άνω των 50.000 ευρώ στον πρατηριούχο της Λαμίας! Ως συνυπεύθυνος συνελήφθη και ο 77χρονος ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=88203

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες