Σώθηκε οδηγός ΙΧ που παρασύρθηκε από χείμαρρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Σώθηκε οδηγός ΙΧ που παρασύρθηκε από χείμαρρο

 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο! Εννέα μήνες μετά τον θανάσιμο κίνδυνο που είχε διατρέξει...


 μια υπαστυνόμος της Τροχαίας όταν το περιπολικό που επέβαινε αναποδογύρισε παρασυρμένο από ορμητικό χείμαρρο και κινδύνευσε να πνιγεί, στην ίδια ακριβώς θέση βρέθηκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατέβασε το φουσκωμένο ρέμα του Κατσαμπά!

Οι έντονες βροχοπτώσεις που χτύπησαν την Κρήτη, γέμισαν την κοίτη του χείμαρρου που υπερχείλισε και παρέσυρε το διερχόμενο ΙΧ στο ύψος των εργατικών κατοικιών του Κατσαμπά. Για καλή του τύχη, ο οδηγός πρόλαβε να βγει και να πιαστεί από κάποια σίδερα, όπου έμεινε εγκλωβισμένος ως την στιγμή που τον απεγκλώβισαν καλά στην υγεία του άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση διάσωσης! Όσο για το αυτοκίνητο, καταστράφηκε ολοσχερώς αφού τα νερά το παρέσυραν ως τη θάλασσα!

Ανάλογο συμβάν είχε γίνει στις 18 Ιανουαρίου, όταν η καταρρακτώδης βροχή είχε και πάλι πλημμυρίσει το ρέμα… Μια 50χρονη γυναίκα είχε καταφύγει στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ζητώντας βοήθεια και τρεις αστυνομικοί είχαν αναλάβει να την πάνε στο σπίτι της. Όμως, το περιπολικό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και ανατράπηκε! Η 50χρονη και οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, όχι όμως και η υπαστυνόμος που είδε τον Χάρο με τα μάτια της ώσπου να καταφέρει να βγει και να καταφύγει σώα στην αυλή ενός σπιτιού.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες