Ο Γρηγόρης Μπρανιώτης στο συνδυασμό της Χαρούλας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γρηγόρης Μπρανιώτης στο συνδυασμό της Χαρούλας

To είχαμε γράψει πριν ημέρες
Την προσχώρησή του στο συνδυασμό «Συμπολιτεία» της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Μπρανιώτης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έχει ως εξής: «Αγαπητοί συνδημότες, Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται θα είναι καθοριστικές για την πορεία του τόπου μας. Η πρόκληση είναι μεγάλη και θα χρειασθεί η συνεργασία ικανών και αποφασισμένων ανθρώπων για να απαντηθεί με τον πιο πειστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Έχοντας ανιδιοτελή και
εύλογη επιθυμία να προσφέρω σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία πρέπει να στέκεται πάνω από κόμματα και «δουλείες» της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αποδέχτηκα με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση χρέους την τιμητική πρόταση της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη. Πιστεύω ακράδαντα στο προσωπικό ήθος και την ακεραιότητά της. Πιστεύω στον καθαρό και τίμιο αγώνα της. Υποστηρίζω την πραγματική, και όχι στα λόγια, υπερκομματική της προσπάθεια και συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Σάς καλώ όλους να σταθούμε πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να γυρίσουμε την πλάτη μια και καλή σε αυτούς που μας πίκραναν και να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας. O Γρηγόριος Αθανασίου Μπρανιώτης είναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας [ε.α]. Γεννήθηκε το 1961 στη Βέροια όπου τελείωσε και το Λύκειο. Κατετάγη στην σχολή Μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρέτησε επί 25 έτη ως αξιωματικός μέχρι το 2004. Κατά την περίοδο της θητείας του υπηρέτησε σε πολεμικές μονάδες καθώς και στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (Ε.Λ.Β.Ο) ως τμηματάρχης διασφάλισης ποιότητας (ΜΟΕΠ – 3) της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών (ΓΔΕ). Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές του 2009. Είναι παντρεμένος με τη οδοντίατρο Μαρία Αλδάκου, νομαρχιακή σύμβουλο και πρώην Αντινομάρχη Παιδείας, με την οποία έχει μια κόρη».

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο αλλου το περιμεναν και απο αλλου τους ηρθε.Λαζαρε εσυ μαζευε την παρακμη

Ανώνυμος είπε...

παμε ολι μαζη με μπρανιοτη που πηνη τον καφε στο γιοτι...οραιοσ και αξιολογοσ απο τισ καλυτερεσ επηλωγεσ τισ χαρουλασ....ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο χάρτης της χώρας.
Κατέβηκε η Χαλκιδική στην Πελοπόννησο.
Θα έρθει νωρίτερα το Πάσχα. Επισπεύδονται οι βουλευτηκές εκλογές.
Συγχαρητήριο έστειλε μέχρι και ο Ομπάμα.

Ανώνυμος είπε...

εχεισ δικαιο νικο.. απολυτο συγχαρητηρια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΥΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ. ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παιδια ο μπρανιωτης δεν ειναι παρακμη....απο τις μεγαλυτερες......κριμα γιατι θεωρητικα ειναι νεος αλλα πολιτικα εχει ξοφλησει

Ανώνυμος είπε...

α ρε χαρουλα εγραψες επομενη επιλογη μπορεις να βρεις τον ρουσοπουλο η τον καραμανλη θα πιασεις πατο

Ανώνυμος είπε...

Πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε βγει μια ομάδα στο facebook για την υποστήριξη του Μπρανιώτη ως υποψηφίου Δημάρχου, μετά αποσύρθηκε και έγινε απλά υπέρ του προσώπου του ως πολιτικού.

Τώρα, μαθαίνουμε ότι κατεβαίνει με την Χαρούλα.

Μας μπέρδεψε λίγο το παλικάρι, αλλά δεν πειράζει. Δεν είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κόσμο τις δυνατότητές του, ίσως να αξίζει πολλά περισσότερα από κάποιους επαγγελματίες υποψηφίους.

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

10.23 για inside man σε κόβω. Πάντως επιλογή που έχει ιδιάζαουσα σημασία και που σίγουρα πείραξε μερικούς. Αλλά άρεσε και σε πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή!!! Από υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ πριν από ένα χρόνο, τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το σκληρό ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πόσο σταθερός είστε σε αυτά που πιστεύεται. Άραγε ο ψηφοφόρος γιατί να σας εμπιστευτεί;
Για τη συνέπειά σας;
Ή τη μεγαλοψυχία σας;
Και όλα αυτά από μια πικρία και ένα γινάτι.
Τους λιποτάκτες και τους ψευτομεσσίες τους βάζει ο λαός στο περιθώριο.
ΥΓ:κάποτε ρώτησαν το Μητσοτάκη τι θα κοστίσει στη ΝΔ η προσχώρηση του Μπούτου στο ΠΑΣΟΚ και εκείνος απάντησε: "και στο τέλος-τέλος τι εκπροσωπεί ο κ. Μπούτος πέραν του εαυτού του;"

Ανώνυμος είπε...

Η Σοσιαλίστρια πήγε δεξιότερα; Χρειάστηκε; Ή η νεοδεξιά χωρίς κοινωνικό πρόσωπο, έχει εκπρόσωπο την Ουσουτζόγλου; Γιατί όχι ο Μπρανιώτης; Τι τον χωρίζει απο μια πολιτική παρουσία τεσσάρων χρόνων, δεξιάς βάρβαρης πολιτικής;
Η παραδοσιακή δεξιά, είναι μοναστήρι μπροστά στο απολίτικο του ΠΑΣΟΚ. Ότι κάτσι όπως κάτσει. Ο μεταλαγμένος βάρβαρος σοσιαλισμός, είναι εδώ και έχει εκπρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

νικο συγχαρητηρια καλα τα ειπεσ...

Ανώνυμος είπε...

Ωχ....αυτο πονεσε!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μόνο από τα σχολια καταλαβαινω οτι αυτο πειραξε πολλους!!!δεν πειραζει..ο ηλιος βγαινει για ολους..τερμα αυτοι που ειχαν τα σκυπτρα του τοπου τοσα χρονια...ο λαος τους εχει διαγραμενους για να μην πω τπτ πιο βαρυ!!συγχαρητηρια στην χαρουλα για την επιλογη της..
Υ.Γ σας γραφει ενας που για χρονια ψηφιζει Ν.Δ σαν το προβατο......

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εσεις ψηφιστε τσαβδαριδη(αρβανιτιδη)....οπως εκανα και γω κ δουλευα 4ωρο...εδω γελαν...και απολυθηκα??? δωστε ψηφο σε νεα παιδια οπως γκ....σης,γιαν....κης και αλλους δημοσιους υπαλληλους της πολιτικης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΦΥΡΙΞΑ Κ ΕΛΥΞΕΣ, ΕΛΥΞΕΣ..... ΕΛΥΞΕΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ είπε...

Οι πολιτικές επιλογές μας χαρακτηρίζουν. Τελικός κριτής είναι ο σοφός λαός, ο περίφημος πάντα πικραμένος και προδομένος λαός.

Πάντα πίστευα ότι μας χρειάζεται ένα ψηφοδέλτιο "αυτοκτονίας", ένας αρχηγός παράταξης που αδιαφορώντας για τις μικροκομματικές ισορροπίες προχωρά θαρρετά σε επιλογή προσώπων με κριτήρια την αξία, το ήθος και την εγνωσμένη ικανότητα προσφοράς.

Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

παντος απο οτι βλεπω τα περισοτερα σχολια τα εχει μαζεψει ο μπρανιωτης.αυτο κατι λεει.πρεπει να
στενοχωρεσαι πολους.....που νωμιζαν
οτι ηταν δικοστους.

Ανώνυμος είπε...

καλά μην τρελλαθούμε κιόλας σιγά τον πολιτικό ογκόλιθο και την τεράστια παρουσία του στα κοινά. Θέλω να μου πει κάποιος ποιά η εμπειρία και η προσφορά του κυρίου στα κοινά. Και για να μην τρελλαινόμαστε δεν βάζει η γυναίκα του αλλά αυτός. Ενας δημόασιος υπάλληλος που βγήκε στη σύνταξη απο τα 45 του είναι. Επιτέλους με αυτές τις λογικές βούλιαξε η Ελλάδα. Αρε καημένη Ελλαδίτσα με όλους αυτούς που βγάζουν το ψωνιο τους. Ολοι οι μαιντανοί μέσα στο συμβούλιο λοιπόν και αυτοί που πρόσφεραν και έχουν και ενεργή παρουσία στα κοινά και στα συμβούλια μάλλον απ'έξω τους βλέπω .

Ανώνυμος είπε...

ειναι αφθαρτος,δεν εχει παρελθον σαν πολιτικο λαμογιο κιαυτο εχει τσουξει αρκετους εεεε?????αλιμονο σ αυτους που ο κοσμος εχει ραμματα για τη γουνα τους!!!τιποτα νεο κι ελπιδοφορο δεν μπορουν να δεχτουν στα ποδια τους.Θα κριθουν ολοι απο το λαο

Ανώνυμος είπε...

καλα πλακα μασ κανετε μεχρι προχθεσ θα κατεβενε με τσιουντα αλλα και εκεινοσ δεν θα κατεβει και θα παρακαλαει το λαζαρο η τη χαρουλα να μπει στο ψηφοδελτιο τουσ..τελοσ παντον οποιοσ θελι να εχει αποψη για τον κυριο να περασει απο το sugar του γιωτη εναντι καμαρεσ βραδακι να δει τη ωραια εκφραση του λογου εχει μετα το τεταρτο και τι επιχειρηματα εχει ειναι ενασ αξιοσ νεοσ ..συνταξιουχοσ βεβαια μικροσ μικροσ εχει το στοιχειο του ελληνα πολιτικου...αλλα επειδη δεν ειχαν ποιον να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ και επειδη ειμαι ζαχαροπλαστησ στη χρωσταω τη παστα σου....Ζ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Και μονο που ο Κυριος λαζαρος ταχθηκε με την Ντορα ηταν αρκετο για να κανει και εμας να ταχθουμε απεναντι του... Ε οχι και την Ντορα... ελεος! Και τωρα θυμηθηκατε την παραταξη? Υποκριτες!

Ανώνυμος είπε...

Υποκριτες....ακριβως φιλε μου ποιοι? αυτοι που ελεγαν αν βγει ο Σαμαρας για μας τελειωσε η Ν.Δ,ε ναι λοιπον μπρανιωτης με χαρουλα και μεις μαζι του.

Ανώνυμος είπε...

Καιμόνο που η Ουσουτζόγλου τάχθηκε με τον Βενιζέλο τότε, φτάνει.
Όπου φυσάει ο βοριάς.
Μα είναι λίγη. Πολύ λίγη.Δεν το βλέπουν;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο εν λόγω να μην είναι ογκόλιθος της Πολιτικής, αλλά τόσοι ογκόλιθοι της ορθογραφίας που μαζεύτηκαν εδώ μέσα είναι αρκετοί! Για να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε και ΠΩΣ το γράφουμε γιατί βγάζουμε τα ματάκια μας να διαβάσουμε τα σχόλιά σας!

Ανώνυμος είπε...

πεστα νικ 1.09 τοσο ανορθογραφη;

Post Bottom Ad

Σελίδες