Την αναστολή της απεργίας ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Την αναστολή της απεργίας ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών


Την αναστολή της απεργίας ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσια Χρήσης, μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας Γενικής Συνέλευσης.
Η απόφαση ελήφθη με οριακή πλειοψηφία στη νέα έκτακτη συνέλευση που είχαν οι επαγγελματίες μεταφορείς το μεσημέρι της Κυριακής, η οποία κράτησε περισσότερο από έξι ώρες.
Ο πρόεδρός τους Γιώργος Τζωρτζάτος, τόνισε ότι κατέληξαν σε αυτή την απόφαση με αίσθημα ευθύνης, λαμβάνοντας υπ\' όψη τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην αγορά τις τελευταίες ημέρες. Πρόσθεσε επίσης ότι θα είναι "στο τιμόνι" από το πρωί της Δευτέρας.
Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών ζήτησαν από την κυβέρνηση να αναστείλλει την επίταξη. Από την πλευρά τους κύκλοι του υπουργείου τονίζουν ότι εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα από την απεργία στην αγορά δεν υπάρχει και λόγος για επίταξη. Κρατάει ωστόσο το χαρτί στο συρτάρι και διευκρινίζει ότι ο διάλογος δεν αφορά την ουσία του νομοσχεδίου, αλλά ζητήματα για την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.



Την ίδια ώρα συνεχίζεται η τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα από τα ιδιωτικά και τα επιταγμένα βυτιοφόρα. Στην Αττική ικανοποιητικός αριθμός πρατηρίων διαθέτει καύσιμα και εκτιμάται ότι σύντομα η αγορά θα ομαλοποιηθεί.


Η κατάσταση είχε αρχίσει να εξομαλύνεται ήδη από το Σάββατο με την τροφοδοσία των πρατηρίων με ιδιωτικά βυτιοφόρα και βυτιοφόρα του στρατού.


Εκτιμάται μάλιστα ότι μέχρι το βράδυ της Κυριακής ή το αργότερο το πρωί της Δευτέρας θα έχει ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός των περισσότερων πρατηρίων καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες