Το δελτίο τύπου της Τριγώνη για τις συκοφαντίες που δημοσιεύτηκαν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το δελτίο τύπου της Τριγώνη για τις συκοφαντίες που δημοσιεύτηκαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ
Αθήνα, 29 Ιουλίου 2010
Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες το θέμα του διαζυγίου της εντολέως μου Παναγιώτας Τριγώνη με τον εν διαστάσει σύζυγό της κ. Λάζαρο Αγαδάκο, σας ενημερώνω ότι την υπόθεση χειρίζεται το δικηγορικό μου γραφείο που εδρεύει στη Γλυφάδα, οδός Γρ. Λαμπράκη, αρ. 16α.
Κατόπιν ρητής παρακλήσεως της εντολέως μου κ. Παναγιώτας Τριγώνη παρακαλώ εφεξής να μην αναπαράγετε δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια, καθ' οιονδήποτε έντυπο και ηλεκτρονικό τρόπο, που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και ειδικότερα για την επαγγελματική οντότητα και δραστηριότητα της ανωτέρω εντολέως μου.
Η εντολέας μου είναι πτυχιούχος οδοντίατρος και το πτυχίο της έχει κατατεθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μαζί με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Επί των ανωτέρω δε πρόσφατων άκρως συκοφαντικών και δυσφημιστικών σχολίων περί του αντιθέτου, έχει επιληφθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παράλληλα έχει προσφύγει νομίμως στα αστικά δικαστήρια.

http://totefteri.blogspot.com/2010/07/blog-post_6433.html#ixzz0v4RZlSPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες