Απλή ασυμφωνία...χαρακτήρων( που λέει και το τραγούδι δηλαδή). Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Απλή ασυμφωνία...χαρακτήρων( που λέει και το τραγούδι δηλαδή). Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΔΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
Απλή ...ασυμφωνία χαρακτήρων,λέει το άσμα της  Γαρμπή. Στην περίπτωση της επιλογής του τρόπου διαδικασίας για την επιλογή του υποψηφίου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ως δημάρχου του νέου δήμου Νάουσας, η ασυμφωνία είναι πλήρης, σύνθετη και οριστική! Αυτό φάνηκε στη χθεσινή,
νυχτερινή, συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, στην οποία μετείχαν και οι τρεις αυτο ή ετερο προταθέντες για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Νάουσας, ο κ. Καραμπατζός, η κ. Ιωσηφίδου και ο κ. Φουντούλης δηλαδή.

Η έκπληξη βέβαια  ήρθε από την πλευρά του δημάρχου κ. Καραμπατζού, ο οποίος ενώ μέχρι πρόσφατα δήλωνε ανοικτός σε μια  διαδικασία ψηφοφορίας  με εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου στο νέο δήμο Νάουσας, ή ακόμη και με δημοσκόπηση, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι  ζήτησε να γίνει η επιλογή από το κέντρικη επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στην  Ιπποκράτους.
Ο κ. Καραμπατζός είπε ότι έχει ήδη καταρτίσει ψηφοδέλτιο με 92 άτομα, ενώ φίλοι του λένε ότι ο χρόνος πιέζει , το καλοκαίρι είναι μπροστά και δεν θα μαζευτούν άτομα να ψηφίσουν, ενώ λένε ότι αυτό λέει και η εγκύκλιος του Ξυνίδη.
Εμείς είχαμε γράψει και παλιότερα και ας το διέψευσαν ότι πρόταση στο νομό ήταν να επιλεγούν οι τρεις εν ενεργεία δήμαρχοι για υποψήφιοι( Χαρούλα, Γκιόνογλου και Καραμπατζός).
Στη συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 8.30 και τελείωσε μετά τις 10 το βράδυ ακούστηκε ότι πρόταση για κάλπη σε εσωκομματικό επίπεδο ήταν της τοπικής της Νάουσας και όχι της Νομαρχιακής.
Η Νομαρχιακή προσπάθησε να βρει λύση, αλλά απ΄ ότι φαίνεται όλα έγιναν, το προηγούμενο διάστημα, χωρίς  αντίκρυσμα.
Η  κ. Ιωσηφίδου μένει στη θέση να γίνουν εσωκομματικές εκλογές, αλλά δέχεται και την διευρυμένη ψηφοφορία όλων των πολιτών, ενώ ο κ. Φουντούλης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει.
Ενδιαφέρουσες πραγματικά οι εξελίξεις, η επιλογή θα γίνει σε λίγες μέρες και απ΄ ότι φαίνεται το σχίσμα στο ΠΑΣΟΚ θα είναι οριστικό με τον κ. Καραμπατζό να δηλώνει έτοιμος και με σχηματισμένο ψηφοδέλτιο και με την εδραία πεποίθηση ότι θα πάρει και επισήμως το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Από την άλλη πλευρά και η κ. Ιωσηφίδου δηλώνει έτοιμη να κατέβει ως επικεφαλής του δικού της ψηφοδελτίου( Κίνηση Πολιτών).
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα γίνουν με την εκλογή του νέου δημάρχου με το 50%+1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες