Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες, για τον εντοπισμό της - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες, για τον εντοπισμό της


Η αγνοούμενη Αδαμαντία Πυρομάλλη Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες, για τον εντοπισμό της 86χρονης Αδαμαντίας Πυρομάλλη, κατοίκου Μέσω Βολιμών Ζακύνθου, η τύχη της οποίας αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης. Το περιστατικό έχει προβληματίσει όχι
μόνο την οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας, που, όπως έγινε γνωστό, έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ, αλλά και τις τοπικές Αρχές, αφού παρά τις εκτεταμένες έρευνες σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από τις Βολίμες, ακόμη και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ελατίων, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της.


Η αγνοούμενη Αδαμαντία Πυρομάλλη
Από την Τετάρτη το πρωί, το τελευταίο άτομο που είδε την 86χρονη ήταν ένας συγχωριανός της. Η γυναίκα στεκόταν στο κέντρο της Μέσω Βολίμας απέναντι από ένα μίνι μάρκετ και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τον μάρτυρα, έκανε τον σταυρό της. Φορούσε μαύρα ρούχα και άσπρο μαντίλι και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Στις έρευνες κλήθηκε και συμμετείχε και ομάδα της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ συνέδραμαν και αρκετοί κάτοικοι. Η Αδαμαντία Πυρομάλλη είναι μητέρα δύο παιδιών και έμενε μαζί με την κόρη της. Στην περιοχή ήταν αρκετά γνωστή και πολλοί υποστήριξαν ότι καθημερινά περπατούσε σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις, γεγονός που επέκτεινε τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Βολιμών. Θεωρείται, ωστόσο, αδύνατο, και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας την προηγούμενη εβδομάδα, να διένυσε μία τόσο μεγάλη απόσταση.

Πηγή: imerazante.gr
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες