Ξέμειναν από...λάδια τα αυτοκίνητα της τοπικής Αστυνομίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ξέμειναν από...λάδια τα αυτοκίνητα της τοπικής Αστυνομίας


Το ένα μετά το άλλο ακινητοποιούνται τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας στο Νομό Ιωαννίνων, αφού λόγω των πενιχρών οικονομικών, δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε...λάδια. "Υπάρχουν περιπολικά χωρίς λάμπες...



Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε ούτε ένα φανάρι και πλέον δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για αλλαγή λαδιών. Κι έτσι καλούμαστε να πατάξουμε την εγκληματικότητα" αναφέρουν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, οι οποίοι συμπληρώνουν με νόημα πως ανάλογη κατάσταση δεν έχουν αντιμετωπίσει.

Τα αυτοκίνητα της τοπικής αστυνομίας έχουν αρχίσει να ακινητοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Εξάλλου δεν πρόκειται για κάποιον υπερσύγχρονο "στόλο" οχημάτων, αλλά για αυτοκίνητα που έχουν πολλά χιλιόμετρα φορτωμένα.
Σε λίγο θα μας καλούν για κάποιο συμβάν και θα μπορούμε να πάμε ακόμη κι αν πρόκειται για περίπτωση μέσα στην πόλη. Η κατάσταση είναι τραγική και κάθε μέρα γίνεται χειρότερη. Δυστυχώς με τα δεδομένα αυτά θα είμαστε εμείς που θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά", σημειώνουν οι αστυνομικοί.Κοινή εκτίμηση είναι ότι το πρόβλημα θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Και παρότι είναι γνωστό σε όλους, λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες