Στον εισαγγελέα τα σικέ ματς και οι πρόεδροι που κέρδιζαν στοιχηματίζοντας ότι θα χάσει η ομάδα τους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Στον εισαγγελέα τα σικέ ματς και οι πρόεδροι που κέρδιζαν στοιχηματίζοντας ότι θα χάσει η ομάδα τους

Στον εισαγγελέα στέλνει ο Μπιτσαξής τα νέα σικέ ματς
ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αμεσα αντέδρασε ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής στην αποκάλυψη της ¨ΔΙΚΗΣ στο BLUE SKY¨ για την απόρρητη έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος.
Αύριο το πρωϊ την στέλνει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να.. συσχετιστεί με την υπόθεση των 27 ύποπτων αγώνων που ήδη διερευνάται.

Η έκθεση περιλαμβάνει 968 φυσικά πρόσωπα (αρκετούς αθλητικούς παράγοντες) που παρατύπως έστειλαν από τουλάχιστον 100.000 ευρώ ο καθένας σε Τράπεζα της Μαλαισίας.

Ένας από αυτούς, πρόεδρος ομάδας Β΄Εθνικής, έπαιξε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα εις βάρος της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ.ευρώ!

Άλλος, γιός παράγοντα ομάδας της Superleague, στοιχημάτισε 1,6 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του και αποκόμισε 7 εκ. ευρώ!

Η έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος αφορά ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και ο εισαγγελέας αναμένεται να διερευνήσει τα αδικήματα του παράνομου στοιχηματισμού και του στησίματος αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επίμαχα ματς έγιναν το 2008 και η έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος αναφέρεται σε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος την περίοδο 2005-08.

dikisports.blogspot.com

Σε τράπεζα της Μαλαισίας έστελναν τα κέρδη από το "ΣΤΟΙΧΗΜΑ"
Πρόεδρος στοιχημάτισε 1 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες