Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά


Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά είναι πλέον γεγονός. Μπορεί συχνά να ακούμε και να διαβάζουμε για το comeback της λαμπερής παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη, ωστόσο μέχρι στιγμής την απολαμβάνουμε μόνο μέσα από το ραδιόφωνο.

Πιο όμορφη από ποτέ, η σύμβουλος των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού της Κάντζας αφήνει πίσω της τις όποιες δύσκολες στιγμές πέρασε και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εδώ και πολλά χρόνια η προσφορά της ήταν πίσω από τις κάμερες. Τώρα όμως επιθυμεί να βγει μπροστά όχι για το «φαίνεσθαι» αλλά γιατί επιθυμεί ...
να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή της Ρούλας έχει αρχίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Μαΐου η γνωστή παρουσιάστρια θα προσκαλέσει φίλους και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη δημιουργία ενός λαμπερού show. Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως η βραδιά-επανεμφάνιση της Ρούλας θα πραγματοποιηθεί στο «Αθηνών Αρένα», κάτι που δημιουργεί προσδοκίες πως θα έχει στο πλάι της την Αννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά λόγω και της επικείμενης συνεργασίας τους στη νέα σεζόν. Μια λαμπερή βραδιά με πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Καίτη Γαρμπή, ο Στέφανος Κορκολής, αλλά και σούπερ σταρ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως ο Eros Ramazzoti, που θα ενώσουν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εν λόγω βραδιά θα γίνει τηλεοπτική εκπομπή τρίωρης διάρκειας. Η Ρούλα Κορομηλά καταστρώνει με άκρα μυστικότητα το show, ετοιμάζει ξεχωριστές χορογραφίες αλλά και ένα τραγούδι που θα συγκινήσει και θα συζητηθεί. Στην εκδήλωση θα κυριαρχεί η μουσική, ο χορός αλλά και πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα ξαναζήσουμε λίγο από την αίγλη και το glamour που συγκέντρρωναν οι βραδιές του «Ciao», του «Μπράβο» αλλά και των τηλεμαραθωνίων.

Τη βραδιά θα παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό του «Αθηνών Αρένα» και εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει εισιτήριο με ένα συμβολικό ποσό για την είσοδο των θαυμαστών της αγαπημένης παρουσιάστριας. Η Ρούλα επιστρέφει στο γυαλί για ιερό σκοπό. Τα έσοδα θα δοθούν σε ιδρύματα, πολύ πιθανόν σε κάποια που ασχολούνται με τα παιδιά. Το show θα μεταδοθεί από τον ALPHA και όλοι μας περιμένουμε να απολαύσουμε τη Ρούλα έπειτα από απουσία αρκετών ετών στην τηλεοπτική εκπομπή της που θα συζητηθεί!


Η πορεία της προς την κορυφή και οι συνεργασίες με τους stars!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της τηλεόραση. Είναι ίσως η μοναδική παρουσιάστρια που έκανε καριέρα με το μικρό της όνομα και μετρά περίπου είκοσι χρόνια λάμψης, λαμπερών καλεσμένων και πρωτοποριακών shows στην ελληνική τηλεόραση! Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ξεκίνησε μέσα από την κρατική TV, πέρασε στην ιδιωτική και καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα φαντασμαγορικά shows και οι τηλεμαραθώνιοι.

Η καριέρα της μετρά άψογες συνεργασίες με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, δεκάδες εκπομπές και νούμερα τηλεθέασης που άγγιξαν και το 80%. Παρουσίασε μεταξύ άλλων τη μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», το πρώτο show της ελληνικής τηλεόρασης «Ciao ANT1», το εβδομαδιαίο βραδινό show «Μπράβο», τις απογευματινές εκπομπές «Bravissimo» και «Ε, ναι λοιπόν», ενώ καθιέρωσε και τους τηλεμαραθώνιους για κοινωφελείς σκοπούς. Η επαφή της με τον τηλεθεατή ήταν πάντα μοναδική και ιδιαίτερη, μάλιστα αυτό φαίνεται και από το fan club της που ξεπερνάει τους 15.000 χιλιάδες θαυμαστές.

troktiko



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες