"Διάρηξη και ξυλοδαρμός στο Χαλάνδρι, 9 το πρωϊ!" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

"Διάρηξη και ξυλοδαρμός στο Χαλάνδρι, 9 το πρωϊ!"



"Γύρω στις 9 και κάτι σήμερα το πρωί, 2 θρασύτατοι ληστές εισέβαλλαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Ξενίας 8 στο Χαλάνδρι. Την ώρα εκείνη βρισκόταν 2 γυναίκες στο διαμέρισμα τις οποίες οι ληστές ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή.
Αμέσως η μιά εκ των δύο βγήκε στο μπαλκόνι και καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι γείτονες ...
να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν παραδειγματική, καθώς εμφανίστηκαν 5 μηχανές εντός 5(!) λεπτών (10 άτομα συνολικά).
Με την άφιξη του πρώτου περιπολικού (μετα από 2-3 λεπτά ακόμα), και βασισμένοι σε πληροφορίες απο αυτόπτες μάρτυρες (ένας εκ των οποίων ακολούθησε τους επίδοξους ληστές με ποδήλατο) οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή.
Προς το παρόν είναι άγνωστη η σοβαρότητα της κατάστασης των 2 γυναικών, καθώς και για το αν οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα ή αντικείμενα απο το διαμέρισμα.
Άνθρωποι της γειτονιάς πάντως πιστεύουν οτί η θρασύτητα των ληστών είναι πιθανό να οφείλετε στο οτι ήρθαν... συστημένοι, καθώς ο σύζυγος είναι επιτυχημένος γιατρός και η οικογένεια έχει καλή οικονομική επιφάνεια. Οι ίδιοι γείτονες μάλιστα δεν διστάζουν να πληροφορήσουν τους αστυνομικούς οτί υπάρχει περίπτωση να εμπλέκετε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός.
Αναμένονται οι εξελίξεις."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες