Σε θρίλερ που ξεπερνούσε και το πιο ευφάνταστο σενάριο αστυνομικής ταινίας εξελισσόταν έως τα μεσάνυχτα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Σε θρίλερ που ξεπερνούσε και το πιο ευφάνταστο σενάριο αστυνομικής ταινίας εξελισσόταν έως τα μεσάνυχτα



Σε θρίλερ που ξεπερνούσε και το πιο ευφάνταστο σενάριο αστυνομικής ταινίας εξελισσόταν έως τα μεσάνυχτα η υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά. Το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων όπου....

από το πρωί είχε διαδοθεί ότι η 20χρονη φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες είχε κυκλωθεί από δεκάδες συγγενείς και φίλους της νεαρής φοιτήτριας που είχαν έρθει από τα Χανιά για να τη βρουν.

Λίγο νωρίτερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου και η Αστυνομία είχαν παρέμβει σε μία προσπάθεια να δοθεί τέρμα στο θρίλερ της εξαφάνισης της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη η οποία έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την εμφάνιση ιερέα από το Ηράκλειο ο οποίος ζήτησε να συναντηθεί με τους συγγενείς της Σταυρουλάκη και για ώρες χθες το απόγευμα συζητούσε με τον πατέρα και τα αδέρφια της νεαρής φοιτήτριας χωρίς η Αστυνομία που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό της να γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων και εάν υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με την τύχη της 20χρονης κοπέλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου προς την Α.Δ Ηρακλείου ζητήθηκε χθες το βράδυ να προσαχθεί ο εφημέριος της εκκλησίας του Εσταυρωμένου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθεί τι γνωρίζει για την υπόθεση θρίλερ, πώς το γνωρίζει και κυρίως εάν ξέρει που βρίσκεται η Α. Σταυρουλάκη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής και της Αστυνομίας ήταν αναγκαία εξαρχής, «καθώς η οικογένεια της Χανιώτισσας φοιτήτριας δεν ενημέρωνε την ΕΛΑΣ για την πορεία των ερευνών και την τύχη της 20χρονης κοπέλας».

«Προτείναμε στους συγγενείς της να βρίσκεται αστυνομικός με πολιτικά στη συνάντηση που θα είχαν με τον ιερέα και δεν το δέχτηκαν. Όπως επίσης δεν δέχτηκαν την παρουσία ψυχολόγου. Γι αυτό το λόγο κρίθηκε αναγκαία η παρέμβασή μας» σημείωσε αξιωματικός της ΕΛΑΣ από το Ρέθυμνο

Αργά χθες τη νύχτα και μετά την προσαγωγή του ιερέα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο πατέρας της 20χρονης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δυστυχώς η πληροφορία που είχαμε δεν επιβεβαιώθηκε, συνεχίζουμε να την αναζητούμε».
http://www.patris.gr/articles/174978

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες