Καταγγελία για ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς στον Κολωνό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Καταγγελία για ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς στον Κολωνό


Μήνυση σε βάρος δύο υπαλλήλων πρατηρίου υγρών καυσίμων και δύο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού για βιαιοπραγία εις βάρος του κατέθεσε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας 61χρονος.

Όπως κατήγγειλε στο ΑΤ Μεγάρων, ο ίδιος είχε πάει σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην λεωφόρο Αθηνών 110 προκειμένου να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του. Εκεί είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με δύο γυναίκες -υπαλλήλους του πρατηρίου.

Ο 61χρονος τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, το πλήρωμα του οποίου επιχείρησε, όπως ισχυρίζεται, να τον αποτρέψει να υποβάλει μήνυση σε βάρος των δύο υπαλλήλων μιλώντας του παράλληλα με απειλητικό ύφος.

Ο 61χρονος επέμεινε στην αρχική του απόφαση και τότε, υποστηρίζει, οι αστυνομικοί τον τράβηξαν με αγριότητα και τον εξύβρισαν. Τότε εκείνος έπεσε στο έδαφος μισολιπόθυμος, όπως καταγγέλλει, και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ του χτύπησαν το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και συνέχισαν να τον εξυβρίζουν και να τον τραβάνε με βιαιότητα.

Στη συνέχεια, κατέθεσε ο 61χρονος, οι δυο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. άλλαξαν στάση απέναντι του, του έβγαλαν τις χειροπέδες και συμφώνησαν να του δώσουν τα στοιχεία των δύο γυναικών προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος τους. Ωστόσο ο 61χρονος διαφώνησε και τους ζήτησε να πάνε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεων.

Τότε ο ένας από τους δύο αστυνομικούς αρνήθηκε λέγοντας του πως θα έπρεπε οι δύο γυναίκες να κλείσουν το πρατήριο εάν θα πήγαιναν στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολούθως οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. επιβιβάστηκαν στο περιπολικό και αποχώρησαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες