Άθλια επίθεση γερμανικού περιοδικού με την Αφροδίτη της Μήλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Άθλια επίθεση γερμανικού περιοδικού με την Αφροδίτη της Μήλου

Ένα άθλιο εξώφυλλο επέλεξε το γερμανικό περιοδικό Focus, για να επιτεθεί και πάλι στην Ελλάδα, όπως το συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα και τα γερμανικά έντυπα.

Επέλεξε λοιπόν να παρουσιάσει την Αφροδίτη της Μήλου, σε επεξεργασία Photoshop, τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία, να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο.

Και σίγουρα δεν πρόκειται για χιούμορ, αφού το άθλιο φωτομοντάζ συνοδεύεται από τον επίσης άθλιο κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και τον υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».

Το απαράδεκτο φωτομοντάζ, όπως και το δημοσίευμα στο σύνολό του, προκάλεσε αντιδράσεις Ελλήνων του εξωτερικού, και όχι μόνο, οι οποίοι το καταδίκασαν στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα στη διεύθυνση του περιοδικού.

Η Ελλάδα να ζητήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις

ΥΣ.Πάντως η καλύτερη δήλωση που ακούσαμε σχετικά με το θέμα είναι αυτή του Κακλαμάνη:
«Κυρία Μέρκελ, Μας χρωστάτε τα Καλάβρυτα, μας χρωστάτε το Δίστομο, μας χρωστάτε 70 δισ. από τα ερείπια που μας αφήσατε. Ως Δήμαρχος της πόλεως των Αθηνών, της πόλεως του Παρθενώνα και του Μουσείου της Ακρόπολης, καλώ τους ανθρώπους του πολιτισμού ανά τον κόσμο να αρθρώσουν όπου και όπως μπορούν φωνή διαμαρτυρίας για το επαίσχυντο πρωτοσέλιδο του γνωστού γερμανικού περιοδικού».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες