"Κλείδωσε" η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

"Κλείδωσε" η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο

του Δημήτρη Συρμάτση
Στην χθεσινή σύσκεψη της Υπουργού Οικονομίας με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν εκτεταμμένως όλα τα ανοιχτά ζητήματα της Θεσσαλονίκης, από έργα μέχρι την στελέχωση των οργανισμών.
Η Υπουργός υποσχέθηκε να εντείνει τις κινήσεις για ανάπτυξη της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, ενώ πρότεινε να... συσταθεί επιτροπή (σ.σ. taxalia:όχι άλλες επιτροπές είπαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), για να εξετάσει ενδελεχώς το θέμα ΔΕΘ. Εκεί ήταν που οι βουλευτές της Θεσσαλονίκη και κυρίως οι κ.κ. Μαγκριώτης και Αρβανιτίδης ζήτησαν επιτακτικά να μην χαθεί άλλος χρόνος και να εγκριθεί άμεσα η πρόταση που είχε εξαρχής το ΠΑΣΟΚ για την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ.
Βλέποντας η Υπουργός τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών, με την παρότρυνση και του υφυπουργού Μ. Μπόλαρη που τάχθηκε και αυτός υπερ της Σίνδου, διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στην τελική απόφαση και αυτή θα ανακοινωθεί επίσημα πολύ σύντομα.
"Κούμπωσε" λοιπόν η ΔΕΘ στην Σίνδο και με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και αναμένονται σε λίγο καιρό οι σχετικές εξαγγελίες.
Πληροφορίες από τα επιχειρηματικά γραφεία αναφέρουν ότι τον τελευταίο μήνα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια ενδιαφέρονται για την περιοχή Δυτικά της Θεσσαλονίκης. Μεγάλα ονόματα των ΜΜΕ και του Τραπεζικού χώρου έχουν ήδη αποφασίσει να επενδύσουν στην Δυτική Θεσσαλονίκη.
Πάντως, το γρηγορότερο που θα δούμε μετεγκατεστημένη την ΔΕΘ στην Σίνδο δεν μπορεί να είναι πριν το 2014-2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες