«Ηταν μόνο ένα αστείο» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

«Ηταν μόνο ένα αστείο»



Οταν ένα σενάριο είναι ελλιπέστατο ή στη χειρότερη των περιπτώσεων δεν υπάρχει καν... σενάριο, τότε και οι «οσκαρικοί» ηθοποιοί μπορεί να κάνουν λάθος. Οπως ακριβώς και η Σαρλίζ Θέρον!
Η 34χρονη ηθοποιός θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει αύριο το απόγευμα την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στην επίσημη πρόβα έκανε ένα μεγάλο λάθος...
Τράβηξε ένα μπαλάκι από την κληρωτίδα και αναφώνησε δυνατά «Ιρλανδία», με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα υπάρχει η συγκεκριμένη χώρα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Οι παρευρισκόμενοι σκέφτηκαν αμέσως τον (άδικο) αποκλεισμό της από τη Γαλλία με το ανύπαρκτο γκολ στην παράταση και, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της FIFA, Τζερόμ Βάλκεμ, η διάσημη ηθοποιός «αλήθεια το είπε. Ομως ήταν μόνο ένα αστείο και δεν χρειάζεται να γίνει νέος πόλεμος». Η Σαρλίζ Θέρον κατάγεται από τη Νότιο Αφρική και γι' αυτό τον λόγο την επέλεξαν οι διοργανωτές για την κλήρωση.
Σύμφωνα και με τις πρώτες εκτιμήσεις, το τηλεοπτικό κοινό που θα την παρακολουθήσει θα ξεπεράσει τα 200.000.000 ανθρώπους, τη στιγμή που την κλήρωση για το Μουντιάλ της Γερμανίας, το 2006, την είχαν παρακολουθήσει 134.500.000 άτομα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες