H NΔ «κέρδισε την πρώτη μάχη» στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της, λέει ο Π.Ψωμιάδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

H NΔ «κέρδισε την πρώτη μάχη» στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της, λέει ο Π.Ψωμιάδης

Η Νέα Δημοκρατία «κέρδισε την πρώτη μάχη στην προσπάθειά της να ανακτήσει την αξιοπιστία της» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολιάζοντας την έκβαση των εσοκομματικών εκλογών στο κόμμα, αφού συνεχάρη τον Αντώνη Σαμαρά. «Ήρθε η ώρα να διώξουμε τα παράσιτα», προσέθεσε, «όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την ανατροπή».

Με το 40% των ψήφων καταμετρημένων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκέντρωνε το αξιοσημείωτο ποσοστό του 10,7%.

«Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον καλό φίλο και άξιο αγωνιστή Αντώνη Σαμαρά για την καθαρή και δίκαιη επικράτησή του. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ενωτική στάση που κράτησε σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη για το κόμμα μας διαδικασία».

»Προσωπικά, σ’ αυτόν τον αγώνα μέτρησα τους φίλους μου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κομματαρχών να με ισοπεδώσουν, από σήμερα ο απλός νεοδημοκράτης θα έχει πλέον πιο δυνατή φωνή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους άντεξαν στις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή δύσκολη ημέρα.

»Έδωσα μόνος μου έναν ωραίο, τίμιο και ηθικό αγώνα. Να είστε βέβαιοι πως και την επόμενη ημέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν πρόκειται να σωπάσει, θα είμαι παρών στις εξελίξεις, σταθερά απέναντι σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα υποθηκεύουν το αύριο της παράταξης και του τόπου».

«Η ΝΔ κέρδισε σήμερα την πρώτη μάχη στη μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία» τόνισε ο Π.Ψωμιάδης, «είναι τώρα η ώρα, να καθαρίσουμε το σπίτι μας, να διώξουμε τα παράσιτα, να ανασυνταχτούμε για να φέρουμε τη ΝΔ ξανά στη θέση που της αρμόζει».

«Η ΝΔ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταντήσει κόμμα δύο ταχυτήτων. Ή όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την ανατροπή και θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, ή αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναδούμε κυβέρνηση», συμπλήρωσε, ευχόμενος «ο νέος πρόεδρος να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του, να ξαναβάλει το κόμμα μέσα στην κοινωνία ώστε να συνταχθούμε όλοι στο πλευρό του και να αγωνιστούμε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα δεν κερδισες κε Σαμαρα ακομα. Διωξε τα ζιζανια, τους πολιτικους που εκαναν σκανδαλα, μην εμπιστευεσαι κανενα , μην θεωρησεις τις ψηφουσ μας δεδομενες, δινεις εξετασεις, ενταξει λεβεντια??προσεχε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ.

Post Bottom Ad

Σελίδες