"Βρέχει" ευρώ στους βουλευτές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

"Βρέχει" ευρώ στους βουλευτές


Μικρή οικονομική ανάσα αναμένεται να πάρουν οι βουλευτές μας καθώς από την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάνε οι συνεδριάσεις των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής.

Η παρουσία στην αίθουσα και το «κτύπημα» της κάρτας αποφέρει στο βαλάντιο του βουλευτή ή της βουλευτίνας 289,03 ευρώ τη φορά. Και όταν έρχεσαι από προεκλογική περίοδο ακόμη και το «ασήμαντο» αυτό ποσό φαντάζει όαση στην «οικονομική έρημο» της καθημερινότητας.

Θυμίζει τις 999 δραχμές που έδινε κάποτε το κράτος στους στρατιώτες, οι οποίοι στην αρχή της θητείας τους γελούσαν με το ποσό αλλά πριν περάσει μήνας όλοι σχημάτιζαν τεράστιες ουρές για να τα εισπράξουν.

Από τις πιο «προσοδοφόρες» επιτροπές θεωρείται των οικονομικών καθώς έχει τις περισσότερες συνεδριάσεις. Εδώ βρίσκουμε το όνομα του υποψήφιου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η συνυποψήφιά του για την αρχηγία, Ντόρα Μπακογιάννη, είναι μεν παρούσα αλλά σε άλλη επιτροπή, στην Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, μαζί με τον τρίτο υποψήφιο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δύο ακόμη αρχηγούς συναντάμε σ’ αυτή την επιτροπή και δεν είναι άλλοι από τον πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα, και τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες