Θα σε σκοτώσω ρε μπά....ρδε» Οπαδός απείλησε με όπλο διαιτητή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Θα σε σκοτώσω ρε μπά....ρδε» Οπαδός απείλησε με όπλο διαιτητή


Οπαδός απείλησε με όπλο διαιτητή σε ματς στην Πέλλα
Στο θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τέτοια γεγονότα μόνο περίεργα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αν και κατακριτέα. Ο λόγος για όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του νομού Πέλλας και συγκεκριμένα στο Μελίσσι, όπου διεξήχθη ο αγώνας Δόξα Μελισσίου-Δόξα Μανδάλου (1-1) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας, εκεί όπου μίλησαν τα... πιστόλια, όπως αποκάλυψε η «Εξέδρα».

με γκολ στο 95', ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στο γήπεδο και έβγαλε πιστόλι στον διαιτητή Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη, που νόμιζε ότι τα είχε δει όλα (σ.σ. κατά τη διάρκεια του αγώνα τον έβριζαν εν χορώ από την εξέδρα, ενώ στο φινάλε ένας οπαδός τον γρονθοκόπισε) μέχρι τότε.

Τον σημάδεψε από απόσταση ενάμιση μέτρου και τον απείλησε, λέγοντάς του «θα σε σκοτώσω ρε μπά....ρδε».

Στη συνέχεια, βέβαια ο οπαδός απομακρύνθηκε, οι διαιτητές πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και έκαναν μηνύσεις, ενώ από την επόμενη κιόλας μέρα όλοι καταδίκασαν τα γεγονότα.

Να σημειωθεί ότι και πέρυσι σε αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος στον νομό Πέλλας, οπαδός ομάδας έβγαλε... τσεκούρι από το αγροτικό του και κυνηγούσε τον διαιτητή του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες