«Αναλαμβάνω την ευθύνη»! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»!

Στην ανάληψη της πλήρους ευθύνης για την εκλογική ήττα της 4ης Οκτωβρίου, προχώρησε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής, κάνοντας λόγο για «οδυνηρό αποτέλεσμα για την παράταξη». Αναφερόμενος στη διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας, τόνισε ότι είναι πολύ θετική εξέλιξη, η εκλογή προέδρου από τη βάση. Συνάντηση Παπανδρέου – Χριστόφια τη Δευτέρα, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία. Στο επίκεντρο, η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και οι συνομιλίες μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων σχετικά με την επίλυση του Κυπριακού.

Ληστεία σημειώθηκε (12:10), σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Κερατέα. Τρεις δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν απ’ τα ταμεία και διέφυγαν.

Κανονικά λειτουργεί και πάλι το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της χώρας μετά την αναστολή της πολυήμερης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΛΠ. Σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας η διακίνηση των περίπου 5.000 εγκλωβισμένων κοντέινερς. Τα τιμολόγια θα εκδίδονται προσωρινά στο όνομα της ΟΛΠ ΑΕ και όχι της κινεζικής εταιρείας «Cosco», η οποία δέχθηκε αναβολή για 15-20 ημέρες. Επόμενο βήμα είναι η επαναδιαπραγμάτευση όρων της σύμβασης προς όφελος του ελληνικού Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες