Αγγελική Ηλιάδη Αντιμέτωπη με τον πατέρα της στο δικαστήριο για 1.000.000 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Αγγελική Ηλιάδη Αντιμέτωπη με τον πατέρα της στο δικαστήριο για 1.000.000 ευρώ

Αγγελική ΗλιάδηΗ διαμάχη της γνωστής τραγουδίστριας με την οικογένειά της είναι ήδη γνωστή και έχει αρκετές φορές αποδειχτεί πως καμία από τις δύο πλευρές δεν προτίθεται να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ τους να παραμένουν ιδιαίτερα τεταμένες. Όμως, σε ένα μήνα από σήμερα, η Αγγελική Ηλιάδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πατέρα της ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση και διεκδικώντας από εκείνον αποζημίωση της τάξης του 1.000.000 ευρώ.


Η αγωγή κατατέθηκε από την τραγουδίστρια -όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Κους Κους»- στις 6/11/2007, και η αφορμή για την κατάθεσή της ήταν η κίνηση του πατέρα της Αγγελικής να πάει ως αυτόκλητος μάρτυρας στην ανακρίτρια που τότε εξέταζε μια υπόθεση εναντίον του Μπάμπη Λαζαρίδη. Στην κατάθεσή του τότε, ο πατέρας της Ηλιάδη είχε δηλώσει πως η κόρη του έκανε χρήση ουσιών, και είχε υποστηρίξει την εμπλοκή του Λαζαρίδη σε παράνομα κυκλώματα, κάνοντας επίσης λόγο για φορολογικές ατασθαλίες του επιχειρηματία.

Στην αγωγή της, η Αγγελική Ηλιάδη υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- πως όλα αυτά ο πατέρας της δεν τα είπε μόνο στην ανακρίτρια, αλλά και στον κοινωνικό της περίγυρο και την οικογένειά της, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα για εκείνη και τον πατέρα του παιδιού της.

Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη, 19/11/2009, και ώρα 9:00 το πρωί, ενώ -σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Κους Κους»- η τραγουδίστρια, σε περίπτωση που κερδίσει, σκοπεύει να δώσει τα χρήματα στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες