Απάντηση Ντ. Μπακογιάννη στις νέες βολές τις MIG - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Απάντηση Ντ. Μπακογιάννη στις νέες βολές τις MIG


Απορρίπτει η πλευρά της υπουργού Εξωτερικών τις αιτιάσεις της MIG σχετικά με δικάσιμο που πήρε η αγωγή της κατά της εταιρείας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πληρεξούσιος δικηγόρος της Μαρία Μάμμου, απαντώντας στη σκληρή ανακοίνωση της MIG την καλεί «όσον αφορά την απορία της για την ημερομηνία προσδιορισμού της δικής τους αγωγής» να ήταν να απευθυνθούν στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Μάμμου:

«Η αγωγή που άσκησε η εντολέας μου Ντόρα Μπακογιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς της δια του τύπου κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Marfin Investment Group AE Συμμετόχων" και κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, κατατέθηκε και προσδιορίστηκε με πράξη του αρμοδίου προέδρου του Πρωτοδικείου Αθηνών την Παρασκευή 25/9/09 και ώρα 12:50 και ορίστηκε δικάσιμος αυτής η 22/4/10.

»Η κατάθεση ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28/9/09 δια της λήψεως επικυρωμένων αντιγράφων προς κοινοποίηση, πράγμα που έγινε την ίδια ημέρα.

»Η διαδικασία αυτή είναι συνήθης στη δικαστική πρακτική.

»Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται από το πρωτότυπο της αγωγής που παραμένει κατατεθειμένο στη γραμματεία του αρμοδίου δικαστηρίου.

»Η ημερομηνία που προσδιορίστηκε η αγωγή ήταν αυτή που οριζόταν για όλες τις αγωγές που προσδιορίζονταν στο συγκεκριμένο πινάκιο και το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο αγωγές που έχουν ως βάση τη συκοφαντική δυσφήμηση τελούμενη δια του Τύπου.

»Όσον αφορά την απορία της αντιδίκου πλευράς για την ημερομηνία προσδιορισμού της δικής τους αγωγής, καλό θα ήταν να απευθυνθούν στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες