Διαμαρτυρία λιμενικών για τη φορολόγηση του εκλογικού τους επιδόματος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία λιμενικών για τη φορολόγηση του εκλογικού τους επιδόματος

Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα έξω από το πολιτικό γραφείο του ΥΕΝΑΝΠ και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αναστάση Παπαληγούρα, δεκάδες λιμενικοί για τη φορολόγηση του εκλογικού τους επιδόματος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο υπουργός τόνισε ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ότι η λύση του προβλήματος άπτεται μόνον των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. -ΠΟΕΠΛΣ- ο κ. Παπαληγούρας δεσμεύθηκε ότι θα υπογράψει την απόφαση για την καταβολή του εκλογικού επιδόματος με την παρατήρηση ότι εφόσον η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους είναι θετική, θα επιστραφεί η παρακράτηση του ποσού σε όλα τα στελέχη του Λιμενικού.

Τέλος, η ΠΟΕΠΛΣ τονίζει ότι η εξέλιξη αυτή δεν ικανοποιεί το αίτημα των 7.000 λιμενικών, οι οποίοι θα παρακολουθούν το θέμα πιέζοντας και διεκδικώντας την επίλυσή του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες