Τέλος και ο Καψής από τον Λεβαδειακό, με προπονητή τον Ερνάντεθ στην Τρίπολη; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος και ο Καψής από τον Λεβαδειακό, με προπονητή τον Ερνάντεθ στην Τρίπολη;


Η ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε το «τέλος εποχής» του Μιχάλη Καψή στον Λεβαδειακό, αφού το όνομα του αρχηγού της ομάδας απουσιάζει από την 19άδα που ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Ο 36χρονος παίκτης κλήθηκε από την διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του, καθώς οι απόψεις του στο θέμα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, δεν ήταν αρεστές στον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Κομπότη.

Αυτή ήταν η τρίτη αποχώρηση μετά από εκείνες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς και του Μιχάλη Τζωρμπατζάκη μέσα σε μια εβδομάδα.

Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων, όσον αφορά την ομαδα της Βοιωτίας, αφού πρόκειται για τον αρχηγό και παίκτη-κολόνα του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μάλιστα, όταν το περασμένο καλοκαίρι ο 36χρονος αμυντικός είχε εκφράσει την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια είχαν πέσει πάνω του... Θεοί και Δαίμονες για να τον μεταπείσουν, όπως και έγινε, προκειμένου να παίξει για μια ακόμη σεζόν και να βοηθήσει τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, από κύκλους της διοίκησης διαρρέεται μια δυσαρέσκεια για την εφετινή του αγωνιστική προσφορά, καθώς από την ΠΑΕ δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2004, ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μια ώρα αρχύτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Λιβαδειά.

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Λεβαδειακού για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι οι:
Μπλάζιτς, Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Mασάντο, Μπούσι, Βασιλείου, Πάολο Κόστα, Μπαλβορίν, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Aγκάλι, Ταραλίδης, Κόλτσης, Μπάρκογλου, Nαπολεόνι, Αλεξίου και Χαλούλος.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι Αλεξίου και Βασιλείου, που αντικατέστησαν, σε σχέση με το ματς με τον Εργοτέλη, τον τραυματία Σερτζίνιο, που αποκλείστηκε από την 19άδα και τον Τζωρμπατζάκη, που ως γνωστόν πριν από λίγα 24ωρα έλυσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Οσο για το αν κοουτσάρει την ομάδα ο Κίκε Ερνάντεθ, ή ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Φαράντος, αφού ο ισπανός προπονητής πρόλαβε να κάνει μόνο μια προπόνηση με τους παίκτες, αυτό θα φανεί την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ματς στην Τρίπολη να κατευθυνθούν στην θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα, όπου και θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Παίρνει πόστο ο Κατρακυλάκης

Και μέσα σε όλα, ο πρώην τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος σκάουτερ, γενικός διευθυντής (και ένα σωρό άλλες... αρμοδιότητες) της Skoda Ξάνθης και της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης αναμένεται να αναλάβει πόστο στον Λεβαδειακό! Ηδη τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην Λιβαδειά και έχει συζητήσεις με τον Γιάννη Κομπότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες